Son Dakika
banner1

Ali Koç'un bir yalanı daha ortaya çıktı.. Gitmeden önce provasını bile yapmış

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Süper Kupa maçı öncesi İstiklal Marşı provasının yapıldığı ortaya çıktı.

SPOR 01.01.2024, 13:00
Ali Koç'un bir yalanı daha ortaya çıktı.. Gitmeden önce provasını bile yapmış

Bir yalan daha ortaya çıktı! İstiklal Marşı'nın provası bile yapılmış

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'da oynanacak olan Süper Kupa organizasyondaki aksaklıklar sebebiyle iptal edilmişti. İstiklal Marşı görüntülerini yayınlayan Anadolu Ajansı tartışmalara noktayı koydu.

İSTİKLAL MARŞI'NIN OKUNMAYACAĞI İDDİA EDİLDİ

Galatasaray ile Fenerbahçe'nin önceki gün Riyad'da oynamayı planladığı Süper Kupa maçı, kulüplerin, protokole eklenmesini istediği bazı maddeler nedeniyle yapılamadı ve final ileri bir tarihe ertelendi. Suudi Arabistan'da yaşananlarla ilgili ise sosyal medyadaki bilgi kirliliği dikkat çekti. Dev mücadelenin ertelenmesi öncesinde en çok gündeme gelen konu İstiklal Marşı'nın okunup okumayacağı iddiasıydı.

PROVASI BİLE YAPILMIŞ

Bununla ilgili binlerce paylaşım yapıldı. Dün Anadolu Ajansı, sosyal medya hesabından, Al -Awwal Stadı'nda yapılan provalarda İstiklal Marşı görüntülerini yayınladı ve tartışmalara noktayı koydu. Maçtan önce gerçekleştirilen provalarda İstiklal Marşı'nın okunduğu ortaya çıktı.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu