banner4
15.04.2024, 08:30

YAHUDİLEŞME NE DEMEKTİR ?

Kur'an'da lanetlenen yahudilik dini değil, doğru yoldan çıkan yahudi davranışlarıdır.

Bunlara baktığımızda karşımıza büyük bir günah galerisi çıkmaktadır.

Bunlar genel olarak, haksız yere cana kıymaktan, faizciliğe, Allah'ın yasakladığı insan fıtratını bozan davranışlardır.

Tevrat'ta ve tüm semavî dinlerde önemsenen kurallar birbirine çok yakındır. 

10 Emir'de bahsedilen özelliklere yakından bakalım:

1. Allah'tan başka ilâhların olmayacak. (ŞİRK)

2. Kendin için oyma put yapmayacaksın.

3. Allah'ın ismini boş yere anmayacaksın.

4. Cumartesi günü hiçbir iş yapmayacaksın. (HER DİNIN KUTSAL GÜNÜ VAR)

5. Babana ve annene hürmet edeceksin. (AİLE)

6. İnsan öldürmeyeceksin.

7. Zina etmeyeceksin.

8. Çalmayacaksın.(HIRSIZLIK, YOLSUZLUK, RÜŞVET..)

9. Yalan şahitlik yapmayacaksın.

10. Komşunun hiçbir şeyine göz dikmeyeceksin. (KISKANÇLIK, AHLAKSIZLIK..)

Burada yasaklanan davranışları en  fazla uygulayan ve bunları etkin oldukları basın yayın kuruluşlarıyla, sanat, spor ve siyaset dünyasında yetiştirip meşhur ettikleri rol modeller vasıtasıyla yayanlar, moda olmasını sağlayanlar yine yahudilerin en güçlü ve radikal faşist kesimi olan siyonistlerdir.

Bu davranış bozuklukları; sinema, televizyon ve sosyal medya mecralarının en etkin sahipleri olan yahudiler tarafından doğal yaşam dengelerini bozmak için kullanılmışlardır. Tüm dünyada aile kurumu siyonist - kapitalistler marifetiyle yara almış, nesilleri ve beslenme kaynaklarını bozmak bu kesimin en önemli çalışma alanı haline gelmiştir.

Tohumların normalleriyle oynama, zirai ilaçlar ile  hastalıkları yayma, beşeri ilaçların sürekli kullanımı ancak kesin tedavi etmemesi de yahudileşme davranışlarına verilebilecek en önemli örneklerdendir.

Sonuç olarak daha çok kazanmak için ilkesizligi ilke edinmiş, Allah'ın koyduğu sınırları dinlemeyen, insanlığın koyduğu, bir arada adil yaşam kuralları olan etik değerleri de tanımayan zalim bir topluluk haline dönüşmüşlerdir.

Ellerindeki güçlü finans kurumları, medya gücü,  dünya markaları ve teknolojik güçleri ile de bu çirkinlikleri güzel bir reklamla gelişmişlik olarak bile sunabilmekteler. İnsan hakları, çevrecilik, kadın hakları, çocuk hakları, küresel ısınma, Transhümanizm, LGBT...

konularında içi başka amacı başka, sunumu başka kavramlarla

hedeflerini gerçekleştirmek için herşeyi yapabilecek ihtiraslara sahip kirli bir topluluk...

Üzgünüm ki islâm coğrafyalarında da bu " yahudileşme temayülü" denilen bozulma, ilkesizlik, pislik gün geçtikçe yayılmakta, toplumlar birbirine dönüşmektedir. Kuranı anlayarak okumak, akletmek, adalet, liyakat, adil paylaşım ve sorgulayan eğitim yerine; Kur'an'ı anlamadan hatmetmek, akıl yerine birilerine itaat, liyakat yerine nepotizm (torpil hastalığı), adil paylaşım yerine belli zümrelerin zenginliği, sorgulayan, geliştiren eğitim sistemi yerine ezberci, işe yaramayan eğitim sistemi hakim hale gelmiştir.

İçerik, nitelik, gelişim, üretim, markalaşma yerine; semboller, ritüeller, nicelikler, tüketim ve gösteriş islâm dünyasını içeriden kemiren kanser mikrobu olmaya devam etmektedir.

"Ben müslümanım" demekle, Muslüman olunmadığı, yaşadığımız ağır soykırımla ortaya çıktı. Gazze turnusolu o kadar net ortaya çıkardı ki :

Mümin kim? 

Münafık kim?

Müslümanın derdiyle kahrolan, dertlenmeyen kim?

Son söz;

Zafer inananların, çabalayanların ve uygulayanların  olacaktır!

Yorumlar (0)
12
az bulutlu