Son Dakika
banner1

3 bakanlığın çalışmasında sona gelindi: Can yakan problem çözüme kavuşuyor...

Son dakika haberi... Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, İçişleri Bakanlığı ve Tarım Bakanlığı ile birlikte sokak köpeklerine ilişkin hazırladıkları çalışmada sona geldiklerini belirtti.

YAŞAM 17.04.2024, 11:28
3 bakanlığın çalışmasında sona gelindi: Can yakan problem çözüme kavuşuyor...

Artı her gün köpek saldırısına uğrayan vatanşlarına haberi normalleşemeye başlakerBaşıboş köpekler, Türkiye'nin en büyük sorunu haline geldi. Sosyal medyada ve televizyon ekranlarında sıkça dile getirilen sorun için yetkililerden bir çözüm bekleniyor.

Söz konusu saldırılar, Habertürk ekranlarında da konu oldu... 'Gün Başlıyor' adlı program sunucusu Ela Rumeysa Cebeci, Habertürk Ankara Temsilcisi Fevzi Çakır ile konuyu ele aldı.

"BU SORUN MUTLAKA ÇÖZÜLMELİ"

Çakır, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'un Habertürk'e yaptığı özel açıklamaları anlatarak şu ifadeleri kullandı:

"Dün sayın bakanla bir temasım oldu. Tunç, Bu sorunun mutlaka çözülmesi gerektiğini ifade etti. 'Hayvanların korunması hususunda hepimiz hassasız, can dostlarımızı her türlü kötü muameleden korumak için gerekli tedbirleri almaya devam ederken insan sağlığı ile ilgili hassas dengeyi göz etmemiz gerekli.

"3 BAKANLIĞIN YÜRÜTTÜĞÜ ÇALIŞMADA ARTIK SONA GELİNDİ"

İnsanımızın can emniyeti başta gelen görevimiz. Bu konuda yürüttüğümüz Adalet Bakanlığı, Tarım Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı olarak bir çalışmamız var. Taslak çalışmamızı TBMM’nin takdirine sunacağız.' dedi. 3 bakanlığın yürüttüğü çalışmada artık sona gelindiğini ifade etti."

Yorumlar (0)
12
az bulutlu