banner4
04.08.2021, 12:49

ŞİMDİ O ÜLKEDE;


Covit-19 diye bir virus var. Dünyadan sonra sıra buraya da ziyarete geldi
Medyadan yönetilen halk, geçmiş TV başına, profun biri bir gün maskeyi tak diyor takıyor. Öbürü 'baska bir gün çıkart' diyor hoop çıkarıyor."Herkes evlere girsin"diyorlar hoop içeri."Dışarı çıkabilirsiniz"diyorlar hoop dışarı,sonra yine iceri...papağan gibi koskoca proflar çıkıp maske-mesafe-hijyen diyor. 
Ezberlemis herkes yolda,iş yerlerinde marş gibi söylüyorlar.Milletde ağzı açık dinliyor. Biri de çıkıp bağışıklık sistemi hakkında bilgi vermiyor.

"Dışarı çıkabilirsiniz"diyorlar hoop dışarı,sonra yine iceri... papağan gibi koskoca proflar çıkıp maske-mesafe-hijyen diyor. 
Ezberlemis herkes yolda ,iş yerlerinde marş gibi söylüyorlar. 
Milletde ağzı açık dinliyor. 
Biri de çıkıp bağışıklık sistemi hakkında bilgi vermiyor.Her gün binlerce kişi açlıktan ölürken bunlar gündeme getirilmiyor. 

Kanser, otizm, sigara, uyuşturucu, alkol ve daha nicelerinden ölenler silinmiş yeryüzünden.

Her kanalda varsa yoksa korona. Aşının üretilmesi için en az 5-10 yıl süre geçmesi gerek diyen kendileri. Sorumluluk almayan asi şirketleri.. 
Öl, felç geçir, yıllar sonra kansere yakalan, yada kısır kal bunlar bizi bağlamaz diyor.Millet ağzı, burnu tıkalı yürüyen zombilere dönmüş. Eeeee yani koskoca medyadan daha iyi bilecek değiller ya.

ESKİDEN O ÜLKEDE;
Marşının ilk kıtası KORKMA! diye başlardı. 
Yıllardır önüne koyduklarını yiye içe, aklına sokulanları sindire sindire fıtrat yok oldu. Epifiz bezi diye birsey kalmadı. His yok oldu. Ar damarı catlayali yıllar yıllar oldu..

Satılık siyaset , yalancı medya hayranları çoğaldıkça çoğaldı. Böylece insanları hastalıkla korkutmak kolay oldu. Corona var olduğu icin dunyada sistemler değişmedi. Sistemler değiştiği için corona gündeme getirildi.

Yorumlar (3)
Mehmet Ali Şirin 3 yıl önce
Duygularımızın tercümanısın değerli başkanım Rabbim esirgesin seni
Eyüp KONUK 3 yıl önce
Müthiş bir makale kaleminize sağlık baskanim
Eyüp KONUK 3 yıl önce
Mükemmel bir makale kaleminize sağlık
12
az bulutlu