Son Dakika
banner1

Murat Kurum: 'İstanbul'un kaynaklarını yetimin hakkı demeden balya balya dağıttılar''

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum, AK Parti'nin 'Yeniden Büyük İstanbul Mitingi'nde önemli açıklamalar yaptı. CHP'deki para sayma skandalına tepki gösteren Murat Kurum, ''İstanbul'un kaynaklarını yetimin hakkı demeden balya balya dağıttılar'' dedi.

POLİTİKA 24.03.2024, 16:25
Murat Kurum: 'İstanbul'un kaynaklarını yetimin hakkı demeden balya balya dağıttılar''


     
Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum, AK Parti'nin 'Yeniden Büyük İstanbul Mitingi'nde önemli açıklamalar yaptı.

İşte Murat Kurum'un açıklamalarından öne çıkanlar;

"BURADA 'DEĞİŞİM' İRADESİ VAR"
"Biz sizleri çok seviyoruz, iyi ki varsınız İyi ki bizim yol arkadaşlarımızsınız. Sayın Cumhurbaşkanım, aziz İstanbullular başta zat-ı alileriniz olmak üzere bu meydana koşarak gelen, kalbi İstanbul için çarpan her bir hemşehrimi sevgiyle ve muhabbetle selamlıyorum.

İstanbul burada, liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dava arkadaşları burada. İstanbul'un iradesini görmek isteyen varsa gelsin bu meydana baksın. Burada İstanbul'un değişim iradesi, kararlı duruşu var.


31 Mart İstanbul'un ve geleceğimizin bayramı olacak.

"İSTANBUL'UN KAYNAKLARINI KENDİ İKBALLERİ İÇİN DAĞITTILAR"

Bugün İstanbul iş bilmez bir yönetimin elinde huzursuz ve mutsuz. İstanbul geride kalan 5 yılda liyakatsizliğin bedelini ödedi. Tek bir çivi çakmadılar. Reklama ve algıya ayırdıkları bütçeyi depreme ayırmadılar. Ulaşım sorununu çözemediler, tam bir çileye dönüştü. Aziz milletin kaynaklarını kendi partilerini dizayn etmek için harcadılar. Kendi ikballeri için dağıttılar.

Öyle bir İstanbul hayal ediyoruz ki... Trafik sorunu çözülmüş, sokakları güvenli ve havası temiz...

Bu millete yalan söylediler, bu milleti kandırdılar. Hiç endişe etmeyin, biz onların savurduğu paraları İstanbul için kullanacağız. Reklama verdikleri paraları İstanbul'a harcayacağız. İstanbul'un hakkını İstanbul'a vereceğiz.

"SANDIK MİLLETİN MAHKEMESİDİR"

31 Mart'ta sandık gelecek, millet hesabı kesecek. Sen cumhurbaşkanı yardımcısı adayı olup İstanbul'u kaderine terk ederken, biz deprem bölgesinde 3 ayda 180 bin konutun temelini atıyorduk.

"İSTANBUL BİZİM ORTAK GELECEĞİMİZ"

İstanbul'u asla kendi kaderine terk etmeyeceğiz.

BÜYÜK İSTANBUL MİTİNGİ!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek "Yeniden Büyük İstanbul Mitingi" için vatandaşlar alana gelmeye başladı.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığınca Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen miting alanının çevresinde polis ekipleri yoğun güvenlik önlemi aldı. Alanda çok sayıda sağlık ekibi görevlendirilirken ambulanslar hazır bekletiliyor.


Vatandaşların girişi için 15 ayrı arama noktası bulunan alanda, toplam 15 ayrı noktada otopark oluşturuldu.

Katılımcıların rahatlıkla mitingi takip edebilmesi için 40 ayrı LED ekran yerleştirildi.

Vatandaşların ihtiyaçları için 120 tuvalet, 40 şadırvan ve 80 mescit kurulan alana 80 ayrı vinç, 140 mobil jeneratör ve 45 ses kulesi getirildi. Basın ve medya kuruluşları için 8 metre yüksekliğinde ve 6 bin metrekare alanı kapsayacak şekilde platform kurulurken engelliler için de özel bölüm oluşturuldu.

Alanın çevresi Türk ve AK Parti bayraklarıyla donatılırken Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkan adayı Murat Kurum ve ilçe belediye başkan adaylarının fotoğraflarının da yer aldığı, "Türkiye Yüzyılı Şehirleri için Hazırız Kararlıyız" yazılı pankart asıldı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşma yapacağı sahnenin arkasındaki dijital ekranda "Yeniden İstanbul Sadece İstanbul" yazılı olduğu görüldü.

VATANDŞLAR ALANI DOLDURMAYA BAŞLADI!
Katılımcılar saat 10.30 itibarıyla arama noktasında yapılan kontrollerin ardından alana giriş yapmaya başladı.

AK Parti'den Yeniden Büyük İstanbul Mitingi! Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum'dan CHP'deki para sayma skandalına tepki! 'İstanbul'un kaynaklarını yetimin hakkı demeden balya balya dağıttılar''

Mitinge gelen bazı vatandaşların kafasında "Recep Tayyip Erdoğan" yazılı bandana olduğu, Türk ve AK Parti bayraklarını taşıdığı görüldü.

Mitinge yaşlı ve çocuklar da ilgi gösterirken İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, alınan önlemlerle ilgili alanda incelemeler yaptı.


Katılımcıların miting alanına gelişi devam ederken, bazılarının toplu taşıma, bazılarının ise kendi araçlarıyla gelmeyi tercih ettiği gözlendi.

BAZI YOLLAR TRAFİĞE KAPATILDI
Miting dolayısıyla, saat 07.00'den itibaren Yeni Havalimanı Caddesi'nin sahil istikameti, İstanbul Fuar Merkezi ile Dünya Ticaret Merkezi ayrımı, Atatürk Havalimanı B Kapısı önü varyant üstü iki yönlü, Atatürk Havalimanı Yolu Ahtapot Kavşağı Alt Geçidi VİP ayrımları, C kapısından itibaren THY Kargo Terminali arası iki yönlü, Atatürk Havalimanı B Kapısı girişi, Bakırköy Mimar Basri Mete Sokağı ile Metro İstasyon Sokağı kavşağından Yeni Havalimanı Caddesi'ne bağlanan tali yol iki yönlü, Yeni Havalimanı Caddesi Gümrük Köprüsü girişleri trafiğe kapatıldı.

Kapatılan yollara alternatif olarak Yeni Havalimanı Caddesi kullanılıyor.

Öte yandan, İBB tarafından miting için metro ve otobüslere ek seferler konuldu.

Bu kapsamda, "M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı" ile "M3 Bakırköy-Kayaşehir Metro" ve "M9 Ataköy-Olimpiyat Metro" hatlarının saat 11.00'den itibaren tam kapasiteyle çalıştığı bildirildi.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu