Son Dakika
banner1

Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'ndan Akşener'e ziyaret! İYİ Parti'den flaş teklif!

Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu, Akşener’le görüşmek üzere İYİ Parti'ye gitti. Ankara'da Akşener'i ikna etmek için hareketli saatler yaşanıyor. Görüşme sonrası Yavaş ve İmamoğlu açıklama yaptı. Yavaş, açıklamasında "Milletimizin ayrılığa tahammülü yok." dedi. Kürşad Zorlu ise yaptığı açıklamada, "İki isme Cumhurbaşkanı yardımcılığı adaylığı önerildi." ifadelerini kullandı.

POLİTİKA 06.03.2023, 14:20
Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'ndan Akşener'e ziyaret! İYİ Parti'den flaş teklif!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun adaylığına onay vermeyerek cuma günü 6'lı Masa'dan ayrılması sonrasında dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Akşener'in Cumhurbaşkanı adayı olarak isimlerini önerdiği İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş, adayın açıklanacağı son toplantısı öncesinde İYİ Parti Genel Merkezi'ne sürpriz bir ziyarette bulundu.

İMAMOĞLU: GENEL BAŞKANIMIZIN BİLGİSİ DAHİLİNDE GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

"Saygıdeğer Meral Akşener hanımefendiyi, Yavaş başkanımızla ziyaret ettik. Bu ziyareti genel başkanım  Kemal Kılıçdaroğlu'nun bilgisi dahilinde gerçekleştiriyoruz. Bu zor günlerde 6'lı masanın önemine binaen duygularımızı paylaştık"

Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'ndan Akşener'e ziyaret! İYİ Parti'den flaş teklif!

MANSUR YAVAŞ: TEKRAR BİR ARAYA GELİNMESİ ARZUSU MİLLETİMİZİN ARZUSU

"Bizler Millet İttifakı’nın belediye başkanlarıyız. Hep birlikte bir araya geldik ve İstanbul, Ankara’yı kazandık. Tekrar bir araya gelinmesi arzusu milletimizin arzusu, bunu genel başkanımıza ilettik, kendisi değerlendirecek."

Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'ndan Akşener'e ziyaret! İYİ Parti'den flaş teklif! - Resim : 2

İYİ PARTİ SÖZCÜSÜ KÜRŞAD ZORLU: CUMHURBAŞKANI YARDIMCILIĞI TEKLİFİNDE BULUNDUK

"Belediye başkanlarımıza ziyaretleri sırasında, seçilecek cumhurbaşkanının yetkili icracı cumhurbaşkanı yardımcıları olmaları teklif edilmiştir"

Yorumlar (0)
12
az bulutlu