Son Dakika
banner1

KÜLLİYE’DE REVİZE EDİLECEK !

İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan ve haftalar öncesi Cumhurbaşkanlığına gönderilen ‘Valiler Kararnamesi’nin Külliye’ de revize edileceği konuşuluyor.

POLİTİKA 29.09.2021, 16:43 29.09.2021, 17:08
KÜLLİYE’DE REVİZE EDİLECEK !
© yeni journal

Volkan ESER/ İçişleri Bakanlığı’nca hazırlanan ‘Valiler Kararnamesi’ haftalardır Külliye’ de onaylanmak üzere bekliyor. Kararnamenin revize edilme ihtimalinin yüksek olduğu ve bu yüzden bekletildiği konuşuluyor.

Her ne kadar gündeme gelmese de, haftalardır merak ve heyecanla bekleniliyor. Özellikle bürokrasi alttan alta deşiyor, sorguluyor. Bazıları, Ankara’da kendisine yakın bir siyasetçi veya üst düzey bürokratı arayıp soruyor. Kimisi de, ’Ben var mıyım’ diye soruyor. Kısacası merak tavan yapmış durumda.

Büyükşehirlerin de içinde bulunduğu birçok ilin valisinin değiştirileceği kararname Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onaylaması için bekliyor.

Kararnamenin, Bakanlıktan gittiği gibi mi, yoksa Cumhurbaşkanlığında revize edilecek mi? sorularına cevap kulislerden geldi. Kulislerde, kararnamenin revize edileceği konuşuluyor.

Kapsamlı bir değişimin gerçekleşmesini ön gören kararnamede, çalışkan, dürüst, şeffaf ve halkla iç içe yönetim anlayışı sergileyen Valiler, ya göreve devam edecek ya da, daha önemli görevlere yükseltilecek.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu