Son Dakika
banner1

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Demet demet dolarları, avroları toplayıp paylaşıyorlar, bunlara ülke teslim edilir mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Konya mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. CHP'deki balya balya para sayma görüntülerine tepki gösteren Erdoğan, "Demet demet dolarları, avroları toplayıp paylaşıyorlar. CHP'nin adı her türlü şaibeli işle anılıyor. Bunlara ülke teslim edilir mi?" dedi.

POLİTİKA 17.03.2024, 16:56
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Demet demet dolarları, avroları toplayıp paylaşıyorlar, bunlara ülke teslim edilir mi?

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Konya'da vatandaşlara hitap etti. 

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasında satır başları:

Sevgili Konyalılar, aziz kardeşlerim sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Bugün bir kez daha sizlerle olmaktan memnuniyet duyuyorum. Konya, vefanın şehridir. Bizim Konya ile gönül bağımız çok eskilere dayanıyor. Girdiğimiz her mücadelede Konya'yı dimdik yanımızda bulduk.


Ülkemizi 2023 hedeflerine Konya ile birlikte taşıdık. İnşallah Türkiye Yüzyılı'nın inşasını da Konya ile birlikte kuracağız.

ALANDA REKOR KATILIM
Konya, partimizi kurma yolculuğumuzdan beri her aşamada yanımızda oldu. Şu an burada 110 bin kişi var.


Sizler asıl meselenin sadece seçim, sandık değil, kutlu bir davanın sancağını yüceltmek olduğunu dünyaya gösterdiniz. Konya'nın 31 Mart'ta da vereceği oyla tarih yazacağını, sancağı da en yükseğe çekeceğine inanıyorum.

Selçuklu başkenti Konya'ya da bu yakışır. Şehirler içinde emsali bulunmayan Konya'ya milli iradeye sahip çıkma konusunda da emsalsiz olmak yakışır.

DEM PARTİ-CHP PAZARLIĞI
6'lı masayı hatırlıyorsunuz değil mi? Bugün Mahalli İdareler Seçimleri'nin kendine özelliklerini kullanarak cepheyi birazcık daha genişlettiler. CHP, yine DEM'le gizli saklı bir iş birliği halinde. Sözde kent uzlaşısı adı altında şehirleri, ilçeleri paylaşıyorlar. DEM yönetimi, dışarıdan aldığı emirlere göre hareket ediyor. En çok oyun alınacağı yerde bile emirleri yerine getirecek kişileri aday gösteriyorlar. 

DEM Parti CHP ile yaptığı pazarlıkta siyasi tabanı olan değil Kandil'den işaret edilen isimleri öne sürdü. Sinsi oyuna Cumhur İttifakı ve AK Parti'ye kaybettirmek için katılan partiler de var. Bu figüranların tek faktörü CHP-DEM'e su taşımaktır. 

CHP'de para sayma görüntüleri... Cumhurbaşkanı Erdoğan: Demet demet dolarları, avroları toplayıp paylaşıyorlar, bunlara ülke teslim edilir mi?

Partimizden ayrılıp Altılı Masa'ya misafir oldular şimdi Parlamento'da bile yerleri yok. Hepsinin sonu hüsran oldu. Güya Anadolu ayağa kalkacaktı, Meclis'e bile giremediler. Sadece sandıkta değil milletin nezdinde de kaybettiler. 

CHP yönetimi yıllardır laiklik, Atatürkçülük, irtica gibi kavramların istismarıyla varlıklarını sürdürmeye alışmışlar.

Memleketin hayrına hiçbir fikir üretemeyen, eylem ortaya koyamayanların durumuna gönlümüz razı gelmiyor.

Sırf AK Parti husumetiyle, Erdoğan husumetiyle ve AK Parti oylarına gözlerini dikerek siyaset yaptıklarını sananları anlamakta zorlanıyoruz. Sırtını sadece konjonktüre dayamaktan başka sermayesi olmayanların akıbeti, yeni bir konjonktürle silinip gitmektir.

"DEMET DEMET DOLARLARI, AVROLARI TOPLAYIP PAYLAŞIYORLAR"
Bir davası, vizyonu, programı olanlar siyasette de gönüllerde de kalıcı olurlar. 

Demet demet dolarları, avroları toplayıp paylaşıyorlar. CHP'nin adı her türlü şaibeli işle anılıyor. Bunlara ülke teslim edilir mi?

"ESER VE HİZMET SİYASETİNDE ELİMİZE KİMSE SU DÖKEMEZ"
Eser ve hizmet siyasetinde elimize su dökecek kimseyi tanımıyoruz. Şehirlerimizi eşi benzeri görülmemiş yatırımlarla buluşturduk. Son 21 yılda Konya’ya 372 milyar liranın üzerinde kamu yatırımı yaptık. Eğitimde şehrimize 4 yeni üniversite kazandırdık. 

KULU DEVLET HASTANESİ HASTA KABULÜNE BAŞLIYOR
Kulu Devlet Hastane'sinin bu çarşamba hasta kabulüne başlayacağının müjdesini de veriyorum.

Kayacık ile mevcut gar arasındaki kesimi 4 hatlı hale getiriyoruz. Yeni Gar-Meram Raylı Sistem Hattı çalışmalarımız devam ediyor. 

ÇİFTÇİLERE DESTEK
Tarım ve ormancılıkta şehrimize 25 baraj, 41 gölet, 76 sulama tesisi inşa ettik. Çiftçilerimize yaklaşık 119 milyar liralık tarımsal hibe desteği verdik.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu