Son Dakika
banner1

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeniden Büyük İstanbul Mitingi paylaşımı!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 650 bin kişinin katıldığı AK Parti'nin ''Yeniden Büyük İstanbul Mitingi''nin ardından sosyal medya hesabından teşekkür mesajı paylaştı.

POLİTİKA 24.03.2024, 20:24
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeniden Büyük İstanbul Mitingi paylaşımı!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 650 bin kişinin katıldığı AK Parti'nin ''Yeniden Büyük İstanbul Mitingi''nin ardından sosyal medya hesabından teşekkür mesajı paylaştı.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın paylaşımında yer alan ifadeler...

Bu İstanbul ki Efendimizin müjdelediği fethi için 8 asır boyunca milletlerin, fatihlerin, kumandanların rüyasına giren şehirdir. Bu İstanbul ki Mihmandar-ı Nebevi Eyüp Sultan hazretlerinin uğrunda surları dibinde son nefesini verdiği yerdir. Bu İstanbul ki Osman Gazi’nin, evlatlarına “İstanbul’u aç, gülzar yap” diye vasiyette bulunduğu Kızılelma’dır. Bu İstanbul ki Fatih Sultan Mehmet Han’ı 21 yaşında fatih olarak dünyanın gördüğü en büyük hakanlardan biri yapmıştır. Bu İstanbul ki asırlar boyunca kendi vatandaşlarına yurt, mazlumlara umut, mağdurlara gönül köprüsü olan anne şehirdir. Bu İstanbul ki Roma’dan Bizans’a, Osmanlı’dan Cumhuriyete âdeta gergef gibi işlenerek sanat eserine dönüştürülmüş bir hazinedir. Bu İstanbul ki şairlerin bir taşına dünyaları değişmediği, sadece bir semtini sevmeye ömrünün yetmeyeceğinden korktuğu şehirdir. Bu İstanbul ki ressamların asırlardır çizdikleri, seyyahların asırlardır gezdikleri halde her defasında yeni güzelliklerini keşfettikleri şehirdir. Bu kardeşinizin de doğduğu, büyüdüğü, her nefesini hamdederek içine çektiği, her karışına aşkla bağlı olduğu İstanbul, maşallah bugün bir başka güzeldi… Sağ ol İstanbul, var ol İstanbul, teşekkürler İstanbul!

Yorumlar (0)
12
az bulutlu