Son Dakika
banner1

Cumhur İttifakı Beşiktaş adayı Serkan Toper'in videosuna beğeni yağdı: "Bizim Serkan mı?"

Cumhur İttifakı'nın Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Serkan Toper, yerel seçimler öncesinde sosyal medyada dikkat çeken bir video paylaştı. Beşiktaş'ta geçen videoda Şeyda Coşkun ve Rubato gibi isimler Serkan Toper'e destek verdi.

POLİTİKA 27.03.2024, 20:49 28.03.2024, 00:04



     
Cumhur İttifakı'nın Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Serkan Toper yerel seçimlere sayılı günler kala sosyal medya hesabından bir video paylaştı.

Şeyda Coşkun'un sahilde yürüyüşü sırasında "Bizim Serkan mı?" sorusuyla başlayan videoda, Beşiktaş'ın çeşitli mahallelerinden esnafın görüntüsü de verildi. Rubato grubunun da dahil olduğu videoda grup üyeleri "Bizim Serkan mı? Türküz, doğruyuz çalışkanız. Çalışmaya devam" ifadelerini kullandı.

Videoda ayrıca Serkan Toper'in sesinin de bulunduğu görüntülere yer verildi. Toper, "Evim de Beşiktaş'ta iş yerim de Beşiktaş'ta. Gidecek başka yerim yok. Herkes gider biz kalırız, biz bu semtin evladıyız" dedi.

"Bizim Serkan mı?" Sloganı

Videoda dikkat çeken bir diğer unsur ise "Bizim Serkan mı?" sloganı oldu. Bu sloganla Toper'in Beşiktaşlılara yakınlığı ve semtin sorunlarına hakim olduğu vurgulanmak istendi.


Serkan Toper'in paylaştığı video sosyal medyada büyük ilgi gördü. Birçok kullanıcı videoyu beğenirken, Toper'e destek mesajları da yağdı.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu