www.vasat.com
2020-11-25 19:50:42

CİMER Karartma Aydınlat…

İrfan TOPAL

25 Kasım 2020, 19:50

 Kadim Dostlar önce CİMER ne işe yarıyor konuya öyle girelim. Halini ahvalini devlete bildiremeyen yerelde ve genelde devletin merci ve makamlarına ulaşamayan vatandaşların derdini dinlemek için kurulan modren bir mekanizma. Buraya kadar hiç bir sorun yok. Anlaşılamayan konu burada devreye giriyor zaten... Bu tip sorunları olan vatandaşlarımız sosyal medyayı kullanmayı bilmediği gibi, hala internetten de uzak yaşıyorlar.

Meydan yine işi bilenlere kalıyor. Aziz CİMER can yakmaya devam ediyor. Yalan yanlış haberleri, Yalan yanlış iftiraları, Yalan yanlış şikâyetlerin merkezi haline CİMER, şikayet E-mailleri Devlet Erki için emir telakki ediyor. Araştırmadan atılan E-mailler Polis Fezlekesi olarak kabul görüyor. Adliyede'de iddianame olarak kabul görüyor. Sen büyüksün aziz CİMER.

Şu Memlekette hiç kimsenin sözü, seninki kadar ciddiye alınmamıştı. Normal hayatta dürüst olmayanların meskeni olmuş suçlarını bastırmak için çaba gösterenler, Terör örgütlerinin Mazlumları şikayet ettiği, birinin parasına göz dikenler içinde inanılmaz derecede fırsat kapısı oluyor. Yalan ve yanlışların şikayet merkezi olmuş aziz CİMER. Galiba buradaki Haksızlıklar savaş meydanlarında olmuyor.

Gelelim işin özüne, aziz CİMER kalmalıdır???? Ama Adalet ve dürüstlükle gelen her Şikâyeti çok iyi Analiz etmelidir, ona göre Kurum Mercilerine bildirmelidir. Yoksa bu işin Vebali çok büyüktür. Hatırı sayılır Milletvekili ve diğer dostlarla bu konuyla ilgili fikir alışverişinde bulunmuştuk. Bu uygulamanın yanlış olduğunu söylemiştim. Bu konuyu Sayın Cumhurbaşkanımıza İletin diye. Ben konuyu konuşurken aslında hepside bu konuda aynı düşünceler içinde olduklarını İfade etmişlerdi. Umarım mesajımız yerini bulur. Devlete ve iktidara düşman çoğultmak için önüne gelen yalan ve yanlışların merkezi olmaktan çıkar. Biran önce. Bu konuda çaba sarf edip hergün birilerini şikayet edenlerin çabalarıda boşa çıkar. Akşama kadar hayatın içinde olduğumuz için bir daha böyle can sıkıcı Hayat Hikayelerini dinlemeyiz. Küçük bir Hikaye yazmak isterdim. Ama şimdilik sadece bir isim verim A.D. somut olmayan delillere göre, aile ilkkez Adliye ile tanışıyor. Aileye CİMER'den şikayet var denilince, adamlar ne bilsin CİMER’in ne olduğunu.. Sonuç giden para bir servet…

VERİLEN HÜKÜM TAM 36 YIL! EVET 36 YIL.. VALLAHİ İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN AMA, 36 YILI NET HUKUM VERİLMİŞ. ADALETİN TECELİSİ İÇİN BU DAVANIN YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLMESİ, BU ÇETENİN BİRAN ÖNCE ÇÖKERTİLMESİ İÇİN HAREKETE GEÇİLMESİ, YOKSA DAHA ÇOK BÖYLE SAYISIZ Hikayeler dinleriz, sayende aziz CİMER.

Yorumlar (35)

Mehmet Ali şirin 3 Yıl Önce

Kanayan yara CİMER kalemine sağlık başkanım

Edip hatay 3 Yıl Önce

Kalemine kuvvet başkan

Edip hatay 3 Yıl Önce

M ali 3 Yıl Önce

Kalemine sağlık başkanım

A koç 3 Yıl Önce

Yüreğine ve kalemine sağlık

REİS 3 Yıl Önce

Gizli tanıkların devlet resmiyetine büründüğü yer

Hak ve adalet içinde olmalı 3 Yıl Önce

Cimer cimer cimer canın mı sıkıldı yaz doğrumu değilmi iftiramı hiç önemli değil işleme koy aç soruşturmayıohne güzel ( bu işte ah ah

Mustafa 3 Yıl Önce

Abim benim hakkımda da cimere iftira dolu şikayet gitti. Dediğin gibi kurumum bunu çok ciddiye aldı, soruşturma geçirdim, ancak olay mahkemeye intikal etti. Yani mahkeme olaya karar verecek. ( Halen mahkeme devam ediyor. ) Benim hakkımda da abuk subuk karar vermesinler. ??¿? Haklı olduğum bir konu ve ispatladım.

Bende mağduruyum ismim bu olsun 3 Yıl Önce

Abi benim hakkımda da cimere iftira dolu şikayet gitti. Kurumum fazla ciddiye aldı, hakkımda idari soruşturma yaptı. Sonra mahkemeye intikal etti, bakalım sonuç ne olacak. Ama kararı mahkeme verecek, iftira olduğunu da ispatladım. Sonuç olarak cimer karar mercii değilki ????

Ömer demir 3 Yıl Önce

Hay dilinize sağlık olsun

Hakan yıldırım 3 Yıl Önce

Çok şükür bu konuyu kaleme alan biri çıktı başkanım ALLAH razı olsun

Hakkı gül 3 Yıl Önce

Başkanım insanları devlet düşmanı yapmak için suçlu olanlar burada haklı olanları şikayet ediyor

Emin bey 3 Yıl Önce

Teprik ediyorum on numara beş yıldız bir yazı

Viranşehirli 3 Yıl Önce

İnanki başkanım Türkiyenin her tarafın da bu mağduriyetler var biran önce çözüm olur inş bu yazı

Besni celal demir 3 Yıl Önce

ALLAH'INA KURBAN OLURUM GARDAŞIM kalemine sağlık sıhhat versin

Kadir Öztürk 3 Yıl Önce

Çok güzel faydalı bir bilgilendirme başarılar diliyorum ve devamını bekliyoruz inşAllah

Hakkı bey 3 Yıl Önce

İrfan bey cidden çok güzel bir yazı

Nuri dolgun 3 Yıl Önce

Vay be aziz cimer adalet temel mülkü olmuş. Başkanım. Vay vay vay. Cimerin Uygulaması köşe Yazının önüne geçmiş Başkanım. Tebrikler.

Kemal 3 Yıl Önce

Helal olsun kardeşim

Emin bey 3 Yıl Önce

Peygamber efendimiz her sohbetinde, “ değerli müminler, Kur’anı rehber edinin...” der. İslamın temeli olan Kur’an ve Allah inancı bir müslüman için şartsa, devlet ve kurumlarıda vatandaş için o denli önem arz eder...

Emin bey 3 Yıl Önce

Yani, adaletli bir devlet bize yeter.

SÜREYYA 3 Yıl Önce

Bence de laf olsun torba dolsun misali CIMER. Yüreginize kalemize sağlık..

Naim şahin 3 Yıl Önce

Sistem doğru olabilir AMA işleyişi TAM yazdığınız gibi teşekkür ederiz

Esra erol 3 Yıl Önce

Suçlunun haklı olduğu bir yere döndü kaleminize sağlık olsun

Fatma tekin 3 Yıl Önce

Toplumsal bir meseleyi cesurca ele almanızdan dolayı şükranlarımı sunuyorum

Turan kılıç 3 Yıl Önce

Hay Allah razı olsun başkanım dua ile inş işte bu kadar

Metin çiftçi 3 Yıl Önce

Nasıl bir şey bu 36 yılmı yok daha neler gerçi siz net bir bilgi olmazsa yazmasınız abi

Furkan aras 3 Yıl Önce

Tövbe estağfurullah daha neler fettocular darbe yaptı adama 5 veya 6 yıl aldılar BU nasıl bir dava

Nail genç 3 Yıl Önce

Yok böyle bir şey TÖVBE estağfurullah Başkanım Gerçekmi bu

Gül tekin 3 Yıl Önce

Yüzde yüz doğru bir yazı Allah razı olsun abi

Hacı şerif 3 Yıl Önce

Biran önce düzeltilir yoksa yazık olur

Serdar toprak 3 Yıl Önce

Çok güzel bir tespit bence cimerin işleşindeki aksaklığa akıl erdiremiyorum. Bir şikayet yazıyorsun Aslı var mı yokmu adam cimer sapığımı değil mi bakılmadan hangi kurumsa şikayetin içeriğine bakmadan cimer üst yazısıyla kuruma yolluyor haliyle cimerden gelen evrak kulak erkası edilemez diyerek büyük mağduriyetler doğuyor. Bence cimer sistemi merkezinden bir revize edilmeli hem kurumlara iş yükü veriyor gemde çok insan mağdur oluyor

Mustafa polat 3 Yıl Önce

Eline sağlık olsun başkanım

Muhammed yakut 3 Yıl Önce

Güzel bir tesbit yoksa reisi burada yapratmak istiyorlar

Raif çelebi 3 Yıl Önce

Bence bu yazı biran önce REİSE bildirilsin güzel bir makale başkanım

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.