banner4
25.07.2021, 10:06

SELAHATTİN GÜRKAN KIBRISTA

Allah akıl fikir versin diyeceğim de, verilen aklın israf edilmiş olduğuna tanık olunca acı acı ve gerisin geriye yutkunuyorum bu duayı. Ne talihsiz bir şehir Malatya. Bir kez olsun doğru, sağlıklı, efektif ve rantabl tercih yapamayacakmı ? diye dövündüğüm zamalar azımsanır gibi değil vallahi.

Kimler, nasıl gaz vermiş  ise Gürkan'a, nefesi, Cumhurbaşkanının Kıbrıs gezisine  iştirak etmek amacıyla yaptığı gezi ile Kıbrısta alıvermiş. Sikletine bakmadan, görev alanının ve türevlerinin nelerden müteşekkil olduğunu dahi kavrayamamış çakma aristo, sanırım uyduruk felsefesinin nefsine fısıldadığı komik ötesi vesveselerin gazına gelmiş olsa gerek diye düşüyorum.

Benim buralarda ne işim var ?demiş midir   kendisine sanmıyorum. Sanmıyorum zira az evvel de dediğim gibi önemli miktarda Helyum gazı içimiş olan Gürkan, olaylara kaç  fit yüksekten baktığı kestirilemez bir sarhoşluk içerisinde.

Bir an Ülke Tv (!) ekranlarında kendisini görünce, yok canım mutlaka benim gözlerimde bir yanlışlık var zira bu kadar havai olması mümkün değildir diye kendi kendime söylenirken,onun olduğuna kani olduktan sonra siyasi ihtirasın komik hallerine ve Malatyanın da nasıl çapsızlara terk edildiğine şahit olup kalakaldım olduğum yere.

Çapı, sikleti, boyu, kilosu, segmenti, alanı ve hacmi bağlamında yüz beden büyük gelen bir yerdeki varlığın izahı akıl ile, siyasi plan ve program ile ve hele hele de Malatya ve onun belediye başkanı ile ne alakası olabilir sorunu vermekten yana acziyet göstereceği kanaatindeyim.

Neresinden tutsanız elinizde kalacak olan bu girişim, sağında ve solunda bir tane dahi akli selim olan, siyaseti doğru okuyan, günün ve geleceğin nelere gebe olduğunu ve olabileceğinin hesabını yapabilen kişilerden de yoksunluğun açık göstergesidir.

Etrafında, bir tane dahi aklıselim kişinin olmaması dolayısıyla on bin fit üzeri seyrüsefer yapan Gürkan'a, bu yükseklik, ciğerlerinizin kaldırabileceği bir fit değildir diyerek acilen iniş yapmalıyız uyarısı verilmemiştir.

Kendisine, ağır abi rolleri biçen ve yine kendisinin ve sahip olduğu kriterlerin hangi amatör lige denk düştüğünün farkına dahi varamayan Gürkan, kendisini, Preimer lig aktörü zannetmiş olması, yukarıda bahsini yaptığım Helyum gazının komplikasyonlarının tezahürüdür.

Gürkan Kıbrıs tv'de

Yine her türlü ve her çeşit gülmeye çanak tutan bir başka girişim daha tezahür etmiştir bizim fukara şehrin fukara başkanından. Yerel basına '' Başkan Gürkan Kıbrıs tv'nin konuğu oldu '' şekliyle yansıtılan bu komik ötesi meczup durum, yerel basının büyük ve usta (!) gazetecilerinin gözünde kaçmış diye düşünüyorum...!!

Malatya gibi garip gureba bir şehrin belediye başkanı, Kıbrısta yayın yapan bir tv'nin ilgi alanına girmesi için bir gramlık dahi gerekçe yokken konuk alması, olsa olsa şu ya da bu şekliyle konuk edilmesi için bir takım özverilerle mümkündür tespitinin yapılmamış olması, yerel basının önemli bir bölümünün nereye tekabül edişinin de resmidir aynı zamanda

Kıbrıs Tv'deki konuşmasının bir bölümünü izledim ve sosyal medya hesaplarım üzerinden paylaşırken; spikerin sorduğu soru ile verilen cevaplar arasında ki aymazlık, anlamsızlık ve makas farkı dolayısıyla '' Bahçelerde maydanoz gel bize bazı bazı '' başlığı ile mizah severlerle buluşturdum.

Sayın Gürkan !

Sizi, kimler gaza getirip on bin fit üzerine çıkartarak hayali dahi lüks ve mümkün olmayan beklentiler içerisine gark etmiştir bilmiyorum ama size tavsiye vermeye gayet münasip bir kişi olarak diyorum ki biran evvel aşağıya inmeniz her anlam da sağlığınıza gayet iyi  gelecektir.

Şayet ehil olarak verdiğim bu dost tavsiyesine uymaz ve gerekeni yapmazsanız eğer, on bin fitten düşüşün ve size vereceği zayiatın boyutlarını burada serdetmek bir tarafa, yanınızda bulunanların bir tekini dahi göremeyecek oluşunuz bir başka büyük kayıp ve yıkıntınıza ana gerekçe olacaktır.

İnin sayın Gürkan inin...

Yorumlar (2)
A.efe yıldız 3 yıl önce
Bi kısmını izleme şansım oldu biri aydin havası çaldı diğeri roman oynadı
Yüksekten uçan kuş 3 yıl önce
Anadoluyu Anayurt Yapan şehirden belki yavru Vatanda Cumhurbaşkanı adayı olur. :) Allah iniş takımlarına zeval vermesin.
12
az bulutlu