banner4
21.09.2021, 09:35

        RİC’AT

   Hayata dair bazen  RİC’AT elzemdir. Bu korkaklık ve kaçış değil bir taktiktir. Geri ve daha güçlü dönüş için bir eylemdir. Tarih boyunca yaşanan gerek kişisel gereksede manevi dünyada oluşumsal bir mekanizmadır. Siyasette, sporda, ekonomide ve hatta savaşın tüm aşamasında velhasıl yaşama dair her noktada önemli bir işlevdir.

  Kaybolan dünyamızda(yaradılan her faninin dünyası) mutlak surettte yeni başlangıçlar için bir fırsattır RİC’AT. Asla yok olma değil ilelebet uzayacak bir gelecektir RİC’AT.

  Zaman içerisinde yaşanan konjöktürel değişimlerle (inişli çıkışlı) hayati manada dönüşümler yaşanabilir ki; yaşanıyor. İşte taktiksel olarak bilinçli yada bilinçsiz spontane bir şekilde aksiyon almamız gerekiyor. Bu asla korkaklık yada kaçış değildir. Eskisinden daha güçlü bir dinamizm ve yüreklilikle varlığını ortaya koyabilmektir.

  Mücadele sahnesinin her aşamasında akıllı ve ileriyi görebilme yeteneğine sahip kişisel ve kurumsal her varlığın yeri ve zamanı geldiğinde daha büyük bir yenilenme yeteneği doğrultusunda RİC’AT kabiliyetine ihtiyacı mutlak ve muhakkaktır.

  Hayattta var olmak ve mevcudiyetin idamesi için KORKMA BAZEN RİC’AT. Emir veren içinde alan içinde tereddütsüz bir şekilde.

                                                                                

Yorumlar (0)
12
az bulutlu