Son Dakika
banner1

Yine Akşener yine vatandaşa dayak

POLİTİKA 17.08.2021, 11:24
Yine Akşener yine vatandaşa dayak

 
Yine Akşener, yine darp! Saldırıya uğrayan Soner Develi yaşadıklarını SABAH'a anlattı

Rize ve Muğla’da esnaf ziyareti yaptığı sırada olay çıkaran İYİ parti genel başkanı Meral Akşener’in aralarında bulunduğu grup bu sefer Bayburt’ta olay çıkarttı.


 
Akşenerin, partili grubuyla birlikte Bayburt esnaf ziyareti sırasında Bayburtlu genç Soner Develi (23), İYİ Partililer tarafından yumruklandı. Tanımadığı kişi tarafından yumruklanan genç burnundan yaralandı. İYİ Partililerden dayak yiyerek burnundan yaralanan Bayburtlu Soner Develi, o kişiden şikayetçi olacağını belirtti.

Soner Develi yaşadığı olayı SABAHA anlattı;

"İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ilimize ziyarete gelmiş. Burada bir arkadaşımız Akşener'e soru sormak istedi. O sırada İYİ partililer arkadaşımızın üzerine yürüdüler ve 'Cumhurbaşkanı Meral Akşener' diye tezahürat ettiler.

Biz de onlara, 'Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan' diye karşılık verdik. O sırada İYİ Partili olduğu söylenilen ve tanımadığım bir kişi bize küfür etti, ardından üzerimize yürüyerek bana yumruk attı. O anda neye uğradığımızı şaşırdık. Bu kişiler her gittikleri ilde olay çıkarıyorlar. Beni yumruklayan o kişi bir anda ortadan kayboldu. Onun yumruğuyla burnumdan yaralandım ve polise giderek o kişiden şikayetçi olacağım" dedi

Yorumlar (0)
12
az bulutlu