Son Dakika
banner1

Yaşar Okuyan : Akşener'in belgelerini verdim ama Kemal Bey'e de CHP'ye de oy vermem

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı CHP'li Yaşar Okuyan, CHP seçmeninin Yedili Masa'ya olan umudunu yitirdiğini kaydederek, "Ben Kemal Kılıçdaroğlu'na da CHP'ye de oy vermeyeceğim. Tam harekete geçeceklerken Akşener masadan kalktı. Yenilir yutulur laflar söylemedi ve 3 gün sonra geri döndü. İnsanları tedirgin etmedi mi? Bunlar iktidar oldu nasıl olacak?" dedi.

POLİTİKA 13.04.2023, 13:06
Yaşar Okuyan : Akşener'in belgelerini verdim ama Kemal Bey'e de CHP'ye de oy vermem

Yaşar Okuyan CHP’ye ateş püskürdü: CHP’ye de Kılıçdaroğlu’na da oy vermeyeceğim

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Yaşar Okuyan, İYİ Parti Lideri Meral Akşener ile ilgili elinde dosyalar olduğunu belirterek, "Masayı devirirse onu sokağa çıkarmam" tehdidinde bulunmuştu. Okuyan, "Meral Akşener birisine abi ya da abla diyorsa dikkatli olacaksın. Bana da abi diyordu, dairemin üst katında bana operasyon çekmeye kalktı. Akşener'in bu yaptığının aynısını yıllar sonra FETÖ'cüler de yaptı" ifadelerini kullanmıştı.

'BUNLAR NASIL İKTİDAR OLACAK'

Okuyan bu kez de bir canlı yayına katılarak Yedili Masa'daki son durumu ve yaşanan liste krizlerine ilişkin konuştu. Okuyan, uzun site aday seçilememesinin vatandaşı bunalttığını söyleyerek, "Son 2-3 ay içerisinde 6'lı masadaki tantanalar sonrası ciddi bir umutsuzluk doğdu. Seçmen giderek umudunu kaybetti.

Cumhurbaşkanı adayını bir senedir seçemediler. Bunalttılar insanları, onlara güvenenler de 'buradan bir şey çıkmaz' diyorlar. Tam harekete geçeceklerken Akşener masadan kalktı. Yenilir yutulur laflar söylemedi ve 3 gün sonra geri döndü. İnsanları tedirgin etmedi mi? Bunlar iktidar oldu nasıl olacak? CHP'de büyük bir infial var. Bunların 5 tane WhatsApp grupları var millet orada neler söylüyor. Bu listelerden sonra büyük bir hayal kırıklığı geldi. Sadullah Ergin'i Çankaya'dan koyuyorsun kim bu ya?" dedi.

CHP'YE OY VERMEYECEĞİM'

CHP'ye ve Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermeyeceğini dile getiren Okuyan, "Kılıçdaroğlu ne diyecek? Kendisi onay verdi. Ergin sonrası Çankaya'da bakacağız 1 ay sonra ciddi manada oyu düşecek. Ben vermeyeceğim, CHP üyesiyim bizi kovaladılar. Ben CHP'ye ne İzmir'de ne de başka bir yerde oy vermeyeceğim, niye vereceğim ben ona? Atatürk ile hesaplaşacaklarmış kimsin sen ya! Vermeyeceğim. Kemal Bey'e de oy vermeyeceğim" diye konuştu.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu