Son Dakika
banner1

Sinan Oğan o iddialara cevap verdi..Seçimden çekilecek mi?

Muharrem İnce'nin 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimine günler kala seçimden çekildiğini açıklamasının ardından gözler Ata İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'a çevrildi. Oğan sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile o iddialara cevap verdi. İşte detaylar...

POLİTİKA 11.05.2023, 16:43
Sinan Oğan o iddialara cevap verdi..Seçimden çekilecek mi?

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin seçime günler kala çekildiğini açıklamasının ardından gözler Ata İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'a çevrildi.

Seçimden çekilecek mi? Sinan Oğan o iddialara cevap verdi

Oğan sosyal medya hesabından o iddialara yanıt vererek; 

"Türk milletinin aziz evlatları, sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz. Son günlerde bize dönük artan provokasyon duyumları üzerine seçimin son günü herhangi bir olay yaşamak istemedik. O sebeple de bu akşam İstanbul’dayım. Haber Türk Tv’de. Yarın Ankara’da olacağım. Bize katılımlar bekliyoruz. Ankara’da olacağız. Lütfen bizim dışımızdaki hiçbir açıklamaya itibar etmeyiniz. #DipDalgaGeliyor #OAnGeliyor" dedi.

Seçimden çekilecek mi? Sinan Oğan o iddialara cevap verdi - Resim : 2

O İDDİALAR NASIL ORTAYA ÇIKTI?

İsmail Saymaz sosyal medya hesabından Solcu Gazete'sinin kendi söylemlerinin olduğu haberi alıntılayarak, "Ben böyle demedim. Söylenti var fakat Ümit Özdağ doğrulamıyor dedim" dedi. Sinan Oğan ise cevap olarak "Olmadı bu İsmail bey! Lütfen bizim üzerimize oynanmak istenen oyunlara alet olmayın!" dedi.

Seçimden çekilecek mi? Sinan Oğan o iddialara cevap verdi - Resim : 3

"İSTEYEN LEHİMİZE ÇEKİLSİN"

Ata İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan sosyal medya hesabından yaptığı bir diğer açıklamada ise "Daha yeni başladık, isteyen varsa bizim lehimize çekilebilir! #OAnGeliyor" dedi.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu