Son Dakika
banner1

Recep Tayyip Erdoğan: "Kemal'in PKK'lı dostları varsa bizim de milletimiz var!"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin Millet Bahçesi'nde düzenlenen AK Parti Mersin Mitingi'nde önemli açıklamalarda bulundu...

POLİTİKA 06.05.2023, 21:48 06.05.2023, 23:57
Recep Tayyip Erdoğan: "Kemal'in PKK'lı dostları varsa bizim de milletimiz var!"

Ülkemizin tarihi bir seçimi öncesinde kalktık bizi bekleyen onca şehir arasından Mersin’i seçti. Buraya Kayseri’den geldim. Orada katılım tam 135 bin kişiydi. Mersin’in resmi rakamları ise hamdolsun 80 bin. Demek ki gümbür gümbür sandığa gidiyoruz.  Bu seçimi teröristlere bırakmayacağız.

Resim

Bay bay Kemal’in PKK’lı dostları varsa bizim de milletimiz var.

Biliyorsunuz Mersin’e daha önce gelecektim. Hem Akkuyu’daki nükleer santralin yakıt çubuklarının teslim törenine katılacak hem de burada sizlerle hasret giderecektim. O günlerde küçük bir rahatsızlığımız oldu. Akkuyu programını canlı bağlantıyla gerçekleştirmek durumunda kaldım.

KİMSEYİ AYRI GÖRMÜYORUZ

Mersin sıradan bir yer değil. Mersin’in, ülkemizin insan zenginliğinin tüm renklerini bünyesinde barındıran özelliğiyle kalbimizde ayrı bir yeri var. Biz yaradılanı yaradandan ötürü seviyoruz, kimseyi ayrı görmüyoruz.

Türkiye Yüzyılı’nı Mersin’le birlikte inşa etmek istiyoruz. Mersin’in tercihi Türkiye Yüzyılı olacak, kazanımlar artacak.

Bu seçim birileri için bay bay Kemal’i Cumhurbaşkanı yapma, CHP’ye seçim kazandırma, yanındaki partileri mutlu etme seçimi değildir. Bu seçim ülkemizde uzun süredir farklı görünümlerle denenip de bizim kararlılığımızı aşamayan senaryoların bir kez daha devreye alınma teşebbüsüdür.

HEPSİNİN BAY BAY KEMAL DEMESİNİN SEBEBİ BUDUR

Bölücü örgütün güdümündeki partinin bay bay Kemal’i desteklemesinin sebebi budur.  Avrupa ve ABD’deki medya kuruluşlarının açıkça taraf tutmalarının sebebi budur. Ülkede ne kadar devlet ve millet düşmanı varsa, LGBT’ci çeşitli görünümler altında yıkıcı faaliyet yürüten varsa, hepsinin bay bay Kemal demesinin sebebi budur.

AK PARTİ'YE LGBT SOKULAMAZ

Bunların hepsi LGBT’ci. Fakat AK Parti’ye LGBT sokulamaz. MHP’ye LGBT sokulamaz. Çünkü bizde aile kurumu kutsaldır. Koalisyon masası adeta teslimiyet masası haline dönüşmüş durumda.

CHP’de belediyecilik budur: Çöp, çukur, çamur. Bunlarda hizmet aşkı yok. İstanbul belediye başkanlığını ben CHP’den devraldım. Görevi aldık; önce susuzluğu giderdik, çöp dağlarını kaldırdık, çukurları hallettik ve çamurdan İstanbul’u kurtardık. Biz bu millete aşığız.

100 MİLYAR DOLAR MİLLETİMİZİN EMRİNDE OLACAK

Onlar kaç ortak olduklarını artık bizim de sayamadığımız masanın etrafında siyasetçilik oynarken biz, Karadeniz gazını ülkemize getirerek yüzlerce milyar dolarlık bir kaynağı milletimizin hizmetine sunduk. Ülkenin kaynaklarını milletimizin her ferdine bölüştürüyoruz. Terörden temizlediğimiz Gabar’da ülkemizin en büyük petrol kaynağını bulduk. Yaklaşık 80 milyar dolarlık bu kaynağı da milletimizin emrine verdik. Akkuyu Nükleer Santrali tüm üniteleriyle devreye girdiğinde Çukurova’nın ihtiyacını karşılayacak elektriği de oradan üreteceğiz. Konya’da panelini de kendimizin ürettiği, ülkemizin en büyük güneş enerjisi santralini kurduk. Tüm bunların sonunda Türkiye’nin cebinden yurt dışına giden 100 milyar dolarlık enerji parası artık milletimizin emrinde olacak.

SEÇİM BEYANNAMEMİZDE SÖZÜMÜZ VAR

Londra’daki tefecilerden para bulduk diyor ya, bundan dolayı seviniyor ya, işte onların hayal bile edemeyeceği kaynağı biz ülkemizin imkanlarıyla milletimize sunuyoruz. Bu para yatırım, istihdam, sosyal destek olarak sizin cebinize girecek. Şimdiden bunun mekanizmalarını oluşturmaya başladık. Seçim beyannamemizde Aile ve Gençlik Bankası kurma sözümüz var. Bu bankanın finansmanı bu gelirlerden sağlanacak.

"CÜMBÜŞ İTTİFAKINA ÜLKE TESLİM EDİLİR Mİ?" 

Önlerine 5 keçi verip Toroslara yollasınız akşama hepsini kaybedip gelirler. Bunlar sadece nasipsiz değil aynı zamanda beceriksiz. Biri başında bulunduğu kurumu batırır öteki kapısından geçmedik parti bırakmaz beriki teröristin kolundan ayrılmaz. Diğerlerini zaten saymıyorum. Bu cümbüş ittifakına ülke teslim edilir mi? Biz sadece enerji alanında ne yaptık biliyor musunuz? Karadeniz gazını ülkemize getirerek yüzlerce milyarlık kaynağı milletimizin hizmetine sunduk. Terörden temizlediğimiz Gabar'da ülkemizin en büyük petrol kaynağını bulduk. Yaklaşık 80 milyar dolarlık bu kaynağı milletimizin emrine verdik. Oralarda bir zamanlar terör örgütleri vardı. Konya'da panelini de kendimizin ürettiği ülkemizin en büyük güneş enerjisi santralini kurduk. Türkiye'nin cebinden yurt dışına giden yüz milyar dolarlık enerji parası artık milletimizin emrinde olacak. Londra'daki tefecilerden borç para bulduk diyor ya işte onların hayal bile edemeyeceği kaynağı biz ülkemizin kendi imkanlarıyla milletimize sunuyoruz. Seçim beyannamemizde aile ve gençlik bankası kurma sözümüz var. Buradan elde ettiğimizin belli bir oranını milletimizin temel taşı ailenin ve evlatlarımızın geleceğini ilgilendiren çalışmaları bu kaynakla destekleyeceğiz. Prim giderlerinin üçte birini bedelsiz karşılayarak ev hanımlarımızı emekli edeceğiz. Gençlerimize eğitimden istihdama her alanda karşılıksız destek vereceğiz. Her haneden en az bir kişinin istihdamlı olmasını temenni edeceğiz. Hanelerimizin tamamına belli bir seviyenin üzerinde para girmesini sağlayacağız. Bunlar LGBT ile aile yapımızı yıkmaya çalışırken biz ev hanımlarından çocuklarımıza ailenin tüm fertlerini yanında yer alarak güçlendireceğiz.

Biz 21 yıldır bu ülkede sadece eser ve hizmet siyaseti yaptık. Türkiye'yi nereden nereye getirdiğimizi anlatsak günler yetmez.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu