Son Dakika
banner1

PKK elebaşı Kalkan'dan Yedili Masa'ya talimat: AK Parti-MHP'yi yıkmak temel gündeminiz olsun

terör örgütü PKK'nın sözde elebaşlarından Duran Kalkan yine Cumhur İttifakı'nı hedef alan açıklamalarda bulundu. Yedili Masa'nın liderlerine çağrı yapan Kalkan, "AK Parti-MHP'yi yıkmayı temel gündemleri yapsınlar" ifadelerini kullandı.

POLİTİKA 18.04.2023, 13:01 18.04.2023, 13:43
PKK elebaşı Kalkan'dan Yedili Masa'ya talimat: AK Parti-MHP'yi yıkmak temel gündeminiz olsun


 

14 Mayıs seçimleri öncesi terör örgütü PKK açık açık Kemal Kılıçdaroğlu için oy istiyor. Terör örgütü PKK'nın sözde elebaşlarından Duran Kalkan, PKK'nın kanalına yaptığı açıklamada yine 14 Mayıs seçimleri öncesi Cumhur İttifakı'nı hedef aldı.

Öcalan'a özgürlük söylemi
AK Parti ve MHP'yi yıkmayı hedeflediklerini vurgulayan Kalkan, Yedili Masa'ya da mesaj vererek, "Çağrı yapıyorum; AK Parti-MHP'yi yıkmayı temel gündemleri yapsınlar" dedi.
Duran Kalkan Bebek katili Öcalan için de tecridin kırılmasını ve özgürlüğü istedikleri söylemlerini yineleyerek açık açık Kılıçdaroğlu'na oy istedi..


Masa'ya destek mesajı: Güçlenecekler inanıyoruz
Yedili koalisyona desteğini yineleyen PKK elebaşı daha önce de şöyle konuşmuştu:
"Muhalefet vardı, Altılı Masa. Bir iç karışıklık yaşadı. Onlara çok değinmeyelim. Birliklerini güçlendirecekler inancındayız. Daha da büyütebilirler. Önleri açıktır. Ben her zaman söyledim. AK Parti, MHP'ye karşı sekiz yıldır en büyük mücadeleyi PKK ve HBDH yürüttü."

Terör örgütü PKK’nın elebaşlarından Duran Kalkan, yayınladığı mesajla bir kez daha muhalefete destek oldu. Saklandığı sığınakta kamera karşına geçen elebaşı Duran Kalkan, Millet İttifakı'nın önünün açık olduğunu söyleyerek "Birliklerini güçlendirecekler inancındayız. Daha da büyütebilirler." dedi. AK Parti-MHP koalisyonunu hedef alan PKK'lı Kalkan, "Her türlü yıkma eğilimine destek vereceğiz" ifadelerini kullandı.

HDP'li Buldan Kılıçdaroğlu'nu işaret etti
HDP Eş Başkanı Pervin Buldan yaptığı yeni açıklamada, "Bayramdan sonra yapacağımız mitinglerimizde sizlere cumhurbaşkanının ismini de söyleyeceğiz. Hangi cumhurbaşkanına oy vereceğinizi açık açık ilan edeceğiz, gerçi sizler biliyorsunuz" dedi.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu