Son Dakika
banner1

Ortaklık bozulunca CHP'li ve İYİ Partililer çirkinleşmeye başladı!

6'lı Masa'da ortaklık bozulunca CHP'li ve İYİ Partililer birbirilerine karşı çirkinleşmeye başladı. CHP'nin anketçisi Kemal Özkiraz, 'Sarayda çalışmak üzere eleman aranıyor' tweeti atarken İYİ Parti'li Metin Ergun'dan "En uygun saray çalışanı 12. kez yine Kılıçdaroğlu" cevabı geldi. Tweetleri paylaşan Nedim Şener "Gizlemeye çalıştıkları çirkinlikleri geç de olsa ortaya çıktı, millet gördü." yorumunu yaptı.

POLİTİKA 06.03.2023, 10:27
Ortaklık bozulunca CHP'li ve İYİ Partililer çirkinleşmeye başladı!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral AkşenerCHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı adaylığına karşı çıkıp 6'lı Masa'dan ayrıldı.

Ortaklık bozulunca daha düne kadar aynı masada oturan CHP'li ve İYİ Partililer birbirilerine karşı çirkinleşmeye başladı. 

CHP'nin anketçisi Kemal Özkiraz, twitter hesabından Cumhurbaşkanı adayları belli olmayan İYİ Parti'yi kastederek imalı bir tweet paylaştı. 

Ortaklık bozulunca CHP'li ve İYİ Partililer çirkinleşmeye başladı!

Özkiraz'ın 'Sarayda çalışmak üzere eleman aranıyor' tweetine İYİ Partili Metin Ergun ise "En uygun saray çalışanı 12. kez yine Kılıçdaroğlu" yanıtını verdi. 

Ortaklık bozulunca CHP'li ve İYİ Partililer çirkinleşmeye başladı! - Resim : 2

NEDİM ŞENER: GİZLEMEYE ÇALIŞTIKLARI ÇİRKİNLİKLERİ ORTAYA ÇIKTI

Yaşanan bu çirkinliğe karşı Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener"Biri CHP’nin anketçisi diğeri İP’in milletvekili. Yanlış anlamayın Cuma sabahı, ortaktılar. Yıllardır anlatmaya çalıştığım çirkin üslubu 24 saat olmadan birbirine karşı kullanıyorlar. Gizlemeye çalıştıkları çirkinlikleri geç de olsa ortaya çıktı, millet gördü. Buna da şükür" yorumu yaptı. 

Yorumlar (0)
12
az bulutlu