Son Dakika
banner1

Numan Kurtulmuş-Ümit Özdağ görüşmesi sona erdi: Görüşme sonrası açıklama

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a bir ziyaret gerçekleştirdi.

POLİTİKA 22.05.2023, 15:02
Numan Kurtulmuş-Ümit Özdağ görüşmesi sona erdi: Görüşme sonrası açıklama


Numan Kurtulmuş-Ümit Özdağ görüşmesi sona erdi: Görüşme sonrası açıklama

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ı parti genel merkezinde ziyaret etti.

Görüşme sonrasında basın mensuplarına açıklama yapan Numan Kurtulmuş şunları söyledi:


"Açıkçası hem Suriye'nin kuzeyinde hem de Irak'ta Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını tehdit eden terör örgütünün tehdit olduğunu ortak görüşümüzdür.


Önümüzdeki dönemde 1 milyon Suriyelinin geri dönüşünü sağlayacağız. Resmi rakamlara göre 4 milyon 994 bin Suriyeli var. Hükümetimiz onurlu ve güvenli geri dönüşü destekliyor.

Şu anda 550 bin Suriyeli güvenli bölgelere geri döndü. Suriyelilerin güvenli dönüşü için çalışıyoruz. Zafer Partisi'nin de bu konuda desteğini almayı umuyoruz."


Görüşme sonrası Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ ise şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Genel Başkanının ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Çok faydalı bir görüşme oldu, değerlendireceğiz. Aramızda genel farklılıkların olduğu açıktır." 

ZAFER PARTİSİ KARARINI YARIN AÇIKLAYACAK
Zafer Partisi'nden yapılan açıklamada Genel Başkan Özdağ'ın yarın saat 11.00'de düzenleyeceği basın toplantısıyla Cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turuna ilişkin parti kararını duyuracağı belirtilmişti.

SİNAN OĞAN TERCİHİNİ BUGÜN PAYLAŞACAK
Resmi olarak dağıldığı açıklanan ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilen Sinan Oğan da bugün saat 17.00'de ikinci turda hangi adayı destekleyeceğine ilişkin kararını kamuoyuyla paylaşacak.

Geçtiğimiz çarşamba günü, ATA ittifakının Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ile CHP Genel merkezinde görüştüğü öğrenilen Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ATA İttifakı bileşenlerinden Adalet Partisi'ni ziyaret edecek. Kılıçdaroğlu Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz ile görüşecek.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu