Son Dakika
banner1

Meral Akşener adaylık için bakın kiminle gizlice buluştu

Meral Akşener ve Mansur Yavaş ile ilgili bomba kulis bilgisi! "Adaylık düşünüyorsanız..."

POLİTİKA 08.11.2022, 06:14
Meral Akşener adaylık için bakın kiminle gizlice buluştu


 

tv100’ün gündemi belirleyen programlarından Gürkan Hacır’ın sunduğu Taksim Meydanı’nda tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, "Meral Hanım ve Mansur Yavaş geçtiğimiz günlerde dar bir grupla oturup konuştular ve iddiaya göre Meral Hanım, Mansur Bey’e ‘Adaylık düşünüyorsanız çıkın biz de sizi destekleyelim’ diyor" kulisini paylaştı.

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, gazeteciler Hacı Yakışıklı, Şaban Sevinç ve Fuat Uğur; Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk olarak gündemi değerlendirdi. Yarkadaş, 2023 cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'la görüştüğü kulisini paylaştı.

"ADAYLIK DÜŞÜNÜYORSANIZ ÇIKIN BİZDE SİZİ DESTEKLEYELİM"

Yarkadaş "İYİ Partililerden edindiğim bilgiye göre Meral Hanım ve Mansur Yavaş geçtiğimiz günlerde dar bir grupla oturup konuştular ve iddiaya göre Meral Hanım, Mansur Bey’e ‘Adaylık düşünüyorsanız çıkın biz de sizi destekleyelim’ diyor." ifadelerini kullandı.

"SORUŞTURMA BAŞLATILDIĞINI ÖĞRENDİM"

Beşiktaş’ta bulunan ve İBB’ye ait olan 63 bin metrekarelik Swiss Otel arazisinin satış işlemine CHP’li iki meclis üyesi, kamu zararı oluştuğu gerekçesiyle iptal davası açmasıyla ilgili Yarkadaş "İmamoğlu’nun Abant toplantısında ‘Bu benim için onur meselesidir, bu iki arkadaşı ihraç edeceksiniz’ sözleri ne yazık ki karşılık buldu. Mehmet Ali Tüy ve Özgür Öz adlı CHP’li iki Meclis Üyesi hakkında ihraç istemiyle soruşturma başlatıldığını öğrendim" dedi.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu