Son Dakika
banner1

Kılıçdaroğlu otelde Akşener'e ne izletti.. 13 dakikalık şantaj görüşmesi

Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir, İyi Parti lideri Meral Akşener ile CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun otelde gerçekleştirdiği 13 dakikalık görüşme için, "Görüşme sonrası Akşener tıpış tıpış masaya geri geldi" yorumunda bulundu.Türkiye tarihinin en kritik dönemeci olan 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine kısa bir süre kalırken, yaşanan sürece damga vuran anlardan biri Meral Akşener liderliğindeki İyi Parti'nin masadan kalkıp 3 gün için geri dönerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını kabul etmesi oldu.

POLİTİKA 29.03.2023, 09:35
Kılıçdaroğlu otelde Akşener'e ne izletti.. 13 dakikalık şantaj görüşmesi

Kılıçdaroğlu, Akşener'i ne ile tehdit etti? 13 dakikalık esrarengiz görüşme

MASADAN AYRILIRKEN SERT İFADELER

O süreçte Meral Akşener koalisyondan ayrıldıklarını açıklarken sert ifadeler kullanmış ve Kılıçdaroğlu'nu hedef almıştı.

Akşener yaptığı açıklamada "Şahsi hırslar Türkiye'ye tercih edildi. Alternatiflerin kara listeye alındığı bir noter masasına dönüşmüştür. Ne bir kumar masasında ne de bir noter masasında olmayacağız. İYİ Parti ölümle sıtma arasında bir tercihe zorlandı" diyerek altılı masadan ayrıldı.

TEHDİT Mİ EDİLDİ?

Ancak bu sert açıklamalara rağmen Akşener kısa süre içinde masaya dönmesinin arkasındaki neden merak edilirken Akşener'in tehdit edilmiş olabileceği vurgulandı.

Optimar Araştırma Başkanı Hilmi Daşdemir yaşanan süreci yorumlarken ses getiren açıklamalarda bulundu.

"KILIÇDAROĞLU BİR ŞEY GÖSTERDİ TIPIŞ TIPIŞ GERİ DÖNDÜ"

 Daşdemir'in açıklamaları şöyle:

"Akşener masadan kalktıktan sonra bir otelde Kılıçdaroğlu ile görüşüyor. Giriş ve çıkışlar dahil bu görüşme 13 dakika sürüyor. Bu görüşmede ne konuşuldu? Kılıçdaroğlu, Akşener'e bir şey gösterdi ve Akşener tıpış tıpış masaya döndü. Bu şey Akşener'i zor durumda bırakacak bir şeydi.

İYİ PARTİ'DE BÜYÜK ÇOĞUNLUK KALKMAK İSTEDİ

İYİ Parti'de büyük bir çoğunluk masadan kalkınmasını istemişti. Ama Kılıçdaroğlu ile yapılan görüşme sonrası Akşener gidip masaya katılmak zorunda kaldı."

ABD BÜYÜKELÇİLİĞİNİN KARŞISINDA BULUNAN MARRIOT OTEL'DE SIR GÖRÜŞME

Kılıçdaroğlu ile Akşener arasında yapılan esrarengiz görüşme Ankara'da bulunan ABD Büyükelçiliği'nin karşısındaki otelde yapıldı. Söz konusu otel, Çukurambar'da Amerikan Büyükelçiliği'nin 30 metre uzağında bulunan JW Marriott Otel'di.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu