Son Dakika
banner1

Kılıçdaroğlu'nun Van mitinginde HDP ve CHP bayrakları yan yana

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Van mitinginde halka seslendi. Miting sırasında HDP ve CHP parti bayraklarının yan yana sallanması dikkat çekti.

POLİTİKA 02.05.2023, 17:04 02.05.2023, 18:17
Kılıçdaroğlu'nun Van mitinginde HDP ve CHP bayrakları yan yana

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı CHP lideri Kemal KılıçdaroğluVan'da konuştu. 

Van'da yapılan mitinge HDP'liler de katıldı. En çok dikkat çeken nokta ise CHP bayrakları ve HDP bayraklarının yan yana sallanması oldu. 

Kılıçdaroğlu'nun Van mitinginde HDP ve CHP bayrakları yan yana

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

- "Ekrem Başkan'a hemşeri sözü verdiniz, bana da vereceksiniz. Çünkü ben ilkokula Erciş'te başladım. Bu ülkenin insanlarına sözüm var bu ülkeye barışı getireceğim, bu ülkeye kardeşliği getireceğim. Bu ülkede kimse, inancından ve kimliğinden ötürü ötekileştirilmeyecek.Kayyum denen garabet uygulamaları tümüyle bitireceğim."

- "Devletin dini adalettir adaletin olmadığı bir yerde huzur olmaz, bereket olmaz, kardeşlik olmaz, çocuklar yatağa aç girer."

Kılıçdaroğlu'nun Van mitinginde HDP ve CHP bayrakları yan yana - Resim : 2

- "Bu kardeşiniz, bu ülkeye adalet gelinceye kadar mücadele edecek. Emine Şenyaşar'a, 8 savcı değişti, dava açmıyorlar, korkularından dava açmıyorlar Gittim, Emine Şenyaşar'la kucaklaştım, ondan sonra 8 savcı değişti 9. savcı davayı açtı. Adalet yerine gelinceye kadar izleyeceğim. Vallahi de billlahi de herşey çok güzel olacak."

Yorumlar (0)
12
az bulutlu