Son Dakika
banner1

Kılıçdaroğlu'ndan kamudan ihraç edilen FETÖ'cülere söz: KHK'lılara bahar gelecek

İstanbul Maltepe'de seçim mitingi düzenleyen Yedili Masa'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) ile kamudan temizlenen FETÖ iltisaklıları göreve iade edeceğinin sözünü verdi. Kılıçdaroğlu, "KHK’lılara bahar gelecek mi, evet haydi bahar gelecek hiç endişe etmeyin." dedi.

POLİTİKA 07.05.2023, 10:07
Kılıçdaroğlu'ndan kamudan ihraç edilen FETÖ'cülere söz: KHK'lılara bahar gelecek

Yıllarca paralel örgütlenme ile gizlice başta siyaset, mülkiye, adliye, maliye, askeriye ve emniyet olmak üzere devletin tüm kılcal damarlarına sinsice sızan Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), Türkiye'de Aralık 2013'te o dönem İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca düzenlenen operasyon, FETÖ'nün Türkiye Cumhuriyeti devletine karşı yürüttüğü aleni operasyonların başlangıcı olarak kabul edildi.

15 Temmuz 2016’da ordu ve polisin içine sızan kripto elemanları ile hain bir darbe girişimine kalkışan ihanet örgütü, darbe kalkışması sonrası çıkarılan Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) ile kamudan temizlenmeye başladı.

Terör örgütü PKK'nın siyasi kolu HDP'nin ortağı olduğu Yedili Masa cumhurbaşkanı adayı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu gösterdi. Yedili Masa seçim çalışmaları doğrultusunda bugün İstanbul Maltepe'de bir miting düzenledi.

Kılıçdaroğlu'ndan kamudan ihraç edilen FETÖ'cülere söz: KHK'lılara bahar gelecek

Kılıçdaroğlu, KHK ile kamudan temizlenen FETÖ iltisaklıları göreve iade edeceğinin sözünü verdi.

Kılıçdaroğlu, "KHK’lılara bahar gelecek mi, evet haydi bahar gelecek hiç endişe etmeyin. Sözüm söz baharı getireceğim, bu ülkeye huzuru getireceğim." dedi.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu