Son Dakika
banner1

İYİ Parti adayının Fetullah Gülen'e övgü videosu.. O'na taarruz edenler Allah'a taarruz etmiş olur

İYİ Parti adayı İrfan Sönmez'in Gülen'e övgü sözleri.. O'na taarruz edenler Allah'a taarruz etmiş olur

POLİTİKA 14.04.2023, 14:10 14.04.2023, 16:29
İYİ Parti adayının Fetullah Gülen'e övgü videosu.. O'na taarruz edenler Allah'a taarruz etmiş olur

İYİ Parti adayı İrfan Sönmez'in Gülen'e övgü sözleri ortaya çıktı...

Seçimlere sayılı günler kala İYİ Parti Elazığ 1. sıra milletvekili adayı İrfan Sönmez'in geçmişte FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'i 'Allah dostu' diyerek övdüğü ortaya çıktı. Video sosyal medyada gündem oldu, Sönmez hesabını kapattı. AK Parti'den ise yorum geldi.

14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için İYİ Parti adaylarını Yüksek Seçim Kurulu'na bildirdi.

İYİ Parti Elazığ 1. sıra milletvekili adayı İrfan Sönmez'in geçmişte FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'i övdüğü görüntüler ortaya çıktı.

tv100'de yer alan habere göre, videoda Sönmez şöyle konuşuyor:

"Hocaefendi ile ilgili diyorlar ya İslam'ı bilmiyor, sahte peygamber, diğer dini cemaatleri de gezdim, hepsini severim ama Türkiye'de tabanının kalitesi en yüksek olan, eğitim düzeyi en yüksek olan en güçlü topluluk cemaatin topluluğudur. Aynada ne varsa aşağıya da o yansıyor. Hocaefendinin son derece berrak bir zekası var. Türkiye'de yaşayan edebiyatçıların bile hocaefendi kadar kelime haznesi yoktur. Bir insanın çağrışımlarının büyük olması demek o insanın büyüklüğünü gösterir. Allah'ın dostlarına taarruz edenler Allah'a taarruz etmişlerdir. Hocaefendi bir Allah dostudur."

G

Yorumlar (0)
12
az bulutlu