Son Dakika
banner1

İki Parti!den peş peşe istifalar! Topluca AK Parti'ye geçtiler...

Geçtiğimiz günlerde herhangi bir ittifak bloğunda yer almayacağı açıklanan Yeniden Refah Partisi’nden istifa eden 120 kişi AK Parti’ye geçti. 6'lı masanın üyesi Gelecek Partisi'nden de istifa eden İstanbul Avcılar ilçe yönetimi AK Parti'ye katıldı.

POLİTİKA 22.03.2023, 17:37
İki Parti!den peş peşe istifalar! Topluca AK Parti'ye geçtiler...

Yeniden Refah Partisi ve Gelecek Partisi'nden peş peşe istifalar! Topluca AK Parti'ye geçtiler...


     
AK Partili kurmaylar geçtiğimiz haftalarda Yeniden Refah Partisi’ni ziyaret etmiş ve partiyi Cumhur İttifakı’na davet etmişti.

Parti lideri Fatih Erbakan pazartesi günü basına yaptığı açıklamada herhangi bir ittifak içerisinde yer almayacaklarını belirtmiş, bağımsız kalacaklarını ifade etmişti.

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ PEŞ PEŞE AK PARTİ'YE KATILDI

Yeniden Refah Partisi Orhangazi İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyelerinden çok sayıda kişi istifa ederek AK Parti’ye katıldılar.

Yeniden Refah Partisi’nde Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı yapan ve İdari Başkanlık görevinde bulunan Zekeriya Doğan ve beraberinde ki grup yaşanan son gelişmeler nedeniyle istifa ederek AK Parti’ye katılım sağladılar.

AK Parti Orhangazi İlçe Başkanlığı’nda rozet takdimi yapan AK Parti İlçe Başkanı Gökhan Ulusu, 120 kişinin AK Parti’ye katıldığını duyurdu.

GELECEK PARTİSİ İLÇE YÖNETİMİ AK PARTİ'YE KATILDI
6'lı masanın üyesi Gelecek Partisi'nden istifa eden İstanbul Avcılar ilçe yönetimi AK Parti'ye katıldı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, A Haber'de konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kabaktepe, "Türkiye'nin ortak paydası olan Cumhur İttifakı'nın ortaya koyduğu ülke vatan millet anlamındaki zeminin en güzel taçlandırmalarından birini yaşadık. Avcılar'da bugün bir kıvılcım yaktık diyoruz. Bunun devamı da gelecektir ben ona inanıyorum. Hem İstanbul'umuzda hem diğer illerimizde bu ve benzeri katılımlar daha da fazla artarak devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu