Son Dakika
banner1

 HDP'li Ahmet Türk Türkiye'nin kanunlarını değiştireceklerini söyledi

7'li koalisyondaki kavgalar sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı adayı ilan edilmişti. Terörün siyasi ayağı HDP'nin de destek verdiği koalisyonda kaos ve kriz her gün yapılan yeni bir açıklamayla yeniden gün yüzüne çıkıyor. Eskiden CHP Milletvekili olan şimdi ise HDP'nin ağır toplarından Ahmet Türk, ''Cumhuriyetin ikinci yüzyılında Türkiye değişmek zorunda. Türkiye'nin bugün yürüttüğü siyasetin, normların kökten değişmesi lazım'' dedi.

POLİTİKA 23.04.2023, 20:07 23.04.2023, 22:12
 HDP'li Ahmet Türk Türkiye'nin kanunlarını değiştireceklerini söyledi


 

Bebek katili PKK elebaşı Abdullah Öcalan'a özgürlük isteyen Türk, "Biliyorsunuz çok farklı ideolojiden gelen altılı bir masa var. İleride sıkıntıların çıkma ihtimali çok büyük, açıkça söylemek gerekir." dedi. Türk'ün açıklaması kirli ortaklığın Türkiye'yi bölmek için krizlere ve kaoslara bile bile evet dediğini ortaya çıkardı.

Seçimlerden sonra dağılacaklar: Amaç Türkiye'yi bölmek
Son olarak fondaş medyaya konuşan HDP'li Ahmet Türk 7'li koalisyonu bekleyen kaosla ilgili açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu'nun terörün siyasi ayağı HDP ile yaptığı görüşme sonrası Diyarbakır'da Nevruz kutlamalarından bebek katili PKK elebaşı Abdullah Öcalan'a özgürlük isteyen Türk, "Biliyorsunuz çok farklı ideolojiden gelen altılı bir masa var. İleride sıkıntıların çıkma ihtimali çok büyük, açıkça söylemek gerekir." dedi. Türk'ün açıklaması kirli ortaklığın Türkiye'yi bölmek için krizlere ve kaoslara bile bile evet dediğini ortaya çıkardı.
Konuşmasının devamında da haddini aşan Türk, ''Cumhuriyetin ikinci yüzyılında Türkiye değişmek zorunda. Türkiye'nin bugün yürüttüğü siyasetin, normların kökten değişmesi lazım'' dedi.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu