Son Dakika
banner1

Fatih Erbakan: Bakanlık talebimiz olmadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile YRP lideri Fatih Erbakan'ın görüşmesi başladı. Erdoğan YRP Genel Merkezi'ne geldi. İki lider görüşme öncesi tokalaşarak poz verdi. Görüşmenin gerçekleştiği binayla ilgili bir detay gündem oldu, yıllar sonra bir ilk gerçekleşti. Liderlerin görüşmesi yaklaşık 1 saat sonra sona erdi. Görüşme sonrası açıklama yapan Erbakan, YRP'nin ittifak kararının gerekçesiyle ilgili dikkat çeken bir mesaj verdi.

POLİTİKA 28.03.2023, 16:26
Fatih Erbakan: Bakanlık talebimiz olmadı


Seçime kendi logo ve listeleri ile gireceklerini söyleyen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı'nı destekleyeceklerini kaydetti. Erbakan, "Bizim bakanlık talebimiz olmadı. Biz milletimizin hayrına olan icraatları Meclis çatısında hayata geçirmek istiyoruz" dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesi sonrasında açıklamlarda bulundu.

14 Mayıs'ta seçime kendi logo ve listeleri ile gireceklerini belirten Erbakan, Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur İttifakı'nı destekleyeceklerini ifade etti.

Herhangi bir bakanlık taleplerinin olmadığını vurgulayan Erbakan, "Biz milletimizin hayrına olan icraatları Meclis çatısında hayata geçirmek istiyoruz" diye konuştu.

"Doğruların hakim olması için mücadele edeceğiz"

6'lı bir kaosa ülkeyi teslim etmemek adına milli ve kararlı bir eylemin içerisine girdiklerini ancak bununla birlikte prensiplerinden de taviz vermeyeceklerini kaydeden Erbakan, şunları söyledi: "Milletimiz bilmelidir ki, dün hangi doğruları ve yanlışları dile getirdiysek bundan sonra da aynısını ifade edeceğiz. Doğruların hakim olması için mücadele edeceğiz. 14 Mayıs'taki seçimlerin hemen ardından inşallah Sayın Cumhurbaşkanımız, kuracağı hükümetle bu prensipleri ve faydalı hizmetleri hayata geçirecektir. Milli görüş Meclis'e sloganıyla başlattığımız çalışmanın sonucunda seçimlerden sonra Meclis'te en güçlü şekilde temsil edilerek milletimizin hayrına olan kararların uygulanmasının takipçisi olacağız."

Yorumlar (0)
12
az bulutlu