Son Dakika
banner1

Erzurum’daki provokasyon Millet İttifakı'nın umutlarını artırdı

Erzurum'da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun mitinginde çıkan olaylarda, otobüsü taşlayanlardan birinin FETÖ’den işlem gören Muhammet Akif K. olduğu tespit edilmişti. Firari FETÖ'cüler, her fırsatta KHK’lılara göreve dönüş sözü veren Kılıçdaroğlu'na destek olurken örgütle bağı ortaya çıkan Muhammet Akif K.,’nın olaylarda başrolde olması, provokasyondaki FETÖ izini gözler önüne serdi. Erzurum'da çıkan olaylardan memnun olduğu anlaşılan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz gün katıldığı canlı yayında "Ben birinci turda kazanacağımıza inanıyorum. Erzurum'dan sonra bu böyle olacak" açıklamasında bulundu. İYİ Partili Kevser Ofluoğlu da benzer bir çıkış yaparak "Dünkü olay birinci turda bu seçimi almamızı daha da garanti haline getirdi." demişti.

POLİTİKA 09.05.2023, 11:55
Erzurum’daki provokasyon Millet İttifakı'nın umutlarını artırdı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İYİ Parti milletvekili adayı Kevser Ofluoğlu, Erzurum’da FETÖ izi bulunan provokasyonun ardından seçimleri ilk turda kazanacaklarını savundu.

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun YSK’dan izin alınmadan yapılan Erzurum mitinginde provokasyonlar meydana geldi. Havuzbaşı Kent Meydanı’nda seçim otobüsü üzerinden konuşma yapan Ekrem İmamoğlu’nun taraftarları ile oradaki bir grup arasında taşlı kavga çıktı. Taşlar, İmamoğlu’nun bulunduğu otobüse de isabet etti.

Erzurum'da yaşanan provokasyonda FETÖ bağlantısı
Yeni Şafak, İmamoğlu’na taş atanlardan birinin Merkez Komutanlığı’nın istihbarat biriminde görevli Uzman Çavuş Muhammet Akif K. olduğunu tespit etti. FETÖ’den işlem gören Muhammet Akif K.,’nın hala aktif olarak görevde olduğu öğrenildi.


14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın zaferle çıkacağı görülünce ardı ardına provokasyonlarla düğmeye basıldı. En karanlık provokasyon Erzurum’da İmamoğlu’nun otobüsüne taş atılmasıyla yaşandı. Yeni Şafak’ın ulaştığı bilgilere göre taş atanlardan biri istihbaratta görevli Uzman Çavuş Muhammet Akif K. çıktı. Akif K. FETÖ’den işlem görmüş.


Akşener: Erzurum'dan sonra birinci turda kazanacağımıza inanıyorum
Muhammet Akif K.,’nın provokatif olaylarda baş rolde olması soru işaretlerine neden olurken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz gün katıldığı canlı yayında dikkat çeken bir açıklama yaptı. Habertürk'te katıldığı bir programda konuşan Akşener, FETÖ'den işlem görmüş istihbarat görevlisinin provokasyonuna sığındı. Akşener, "Ben birinci turda kazanacağımıza inanıyorum. Bakın tekrar söylüyorum, Erzurum'dan sonra bu böyle olacak" ifadelerini kullandı.


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçimi kazanma planını açıklarken FETÖ'den işlem görmüş istihbarat görevlisinin provokasyonuna sığındı. İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun korsan mitingine göndermede bulunan Akşener, "Ben birinci turda kazanacağımıza inanıyorum. Bakın tekrar söylüyorum, Erzurum'dan sonra bu böyle olacak" ifadelerini kullandı. Yeni Şafak'ın ulaştığı bilgilere göre, taş atanlardan biri istihbaratta görevli Uzman Çavuş Muhammet Akif K. çıktı. Akif K. FETÖ’den işlem görmüştü.


İYİ Partili Ofluoğlu: Erzurum olayı birinci turda bu seçimi almamızı daha da garanti haline getirdi
Geçtiğimiz günlerde Cüneyt Özdemir'in Youtube yayına konuk olan İYİ Parti Ankara Milletvekili Adayı Kevser Ofluoğlu da Erzurum'da yaşanan olayların ardından seçimleri kazanma ihtimallerinin yüksek olduğunu savunmuştu. Ofluoğlu, "Şuna inanıyorum biz bu seçimi rahatlıkla alacağız. Dünkü olay birinci turda bu seçimi almamızı daha da garanti haline getirdi." demişti.

FETÖ'cüler Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklamıştı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını ilan etmesi, firari FETÖ'cüler tarafından sevinçle karşılanmıştı. Her fırsatta KHK’lılara göreve dönüş sözü veren Kılıçdaroğlu'nu destekleyen FETÖ'cüler, sosyal medya hesaplarından Yedili Masa için oy istemeye başlamıştı.

Yeni Şafak

Yorumlar (0)
12
az bulutlu