Son Dakika
banner1

Erdoğan ilk turda seçiliyor.. İşte en yüksek ve en düşük oy oranları

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Haber7 Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli'nin konuğu oldu. Kabaktepe, son anketleri paylaştı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en az yüzde 51, en fazla yüzde 53,7 oy oranında olduğunu belirtti.

POLİTİKA 08.04.2023, 14:12
Erdoğan ilk turda seçiliyor.. İşte en yüksek ve en düşük oy oranları

Kabaktepe, son anketleri Haber7 ile paylaştı: İşte Erdoğan'ın oy oranı!

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Haber7'nin konuğu oldu. Haber7 Genel Yayın Yönetmeni Osman Ateşli'nin moderatörlüğünde Türkiye'nin siyaset gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Başkan Kabaktepe, Mart ayında yaptırılan kamuoyu araştırmalarıyla ilgili bilgileri ilk kez Haber7 aracılığıyla paylaştı.

“İLK TURDA SEÇİM BİTER”

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk turda seçileceğini kaydeden Kabaktepe, “İlk turda seçim biter. Cumhurbaşkanımız 2023 yılının 14 Mayıs’ında milli iradenin temsilcisi olarak, Menderes’ten bu yana gelen temsilcisi olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin başkanı olacak. Ben sahada onu görüyorum. Milletimiz oyunu verecek.” dedi.

"TÜM BU KRİZ ORTAMINDA ÜLKEYİ EN İYİ YÖNETECEK LİDER ERDOĞAN"

Milletin Erdoğan’a inandığını ve güvendiğini vurgulayan Kabaktepe, “Son 3 yıldır dünyanın kriz ortamına girdiği; ekonomik kriz, pandemi krizi, doğal afet krizi, savaş ve güvenlik krizi… Bakın etrafımızda Ukrayna, Rusya gibi hep savaş var. Tüm bu kriz ortamında bu ülkeyi en iyi yönetebilecek lider olduğu için milletimiz yine Recep Tayyip Erdoğan’ı seçecek” ifadesinde bulundu.

ERDOĞAN’IN OY ORANI EN AZ YÜZDE 51

Osman Ateşli’nin AK Parti’nin yaptırdığı kamuoyu yoklamalarıyla ilgili sorusuna da cevap veren Kabaktepe, Mart ayında yapılan anketlerle ilgili bilgi verdi.

Mart ayında yaptırılan anketlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oy oranının yüzde 51-53 bandında olduğunu kaydeden Kabaktepe şu ifadelerde bulundu:

“Mart ayındaki yaptığımız tüm haftalık değerlendirmelerin hiçbirinde Cumhurbaşkanımızın yüzde 50’nin altında görmedik çok şükür. En düşük yüzde 51 ile en yüksek yüzde 53,7. Siyasi rakiplerimizle ilgili çok konuşmuyorum. Ama onların oyları biz yüzde 53 olduğumuza göre, hepsini hesaba kattığımızda, oylarının toplamı yüzde 47-48 olarak görünüyor. Dolayısıyla orada bir tereddüt görmüyoruz. Milletimiz teveccüh gösteriyor. ”

Yorumlar (0)
12
az bulutlu