Son Dakika
banner1

Elif Erbakan haberleri yalan çıktı.. AK Parti ile ittifaka destek verdi

Necmettin Erbakan’ın kızı Elif Erbakan, Yeniden Refah Partisi’nin Cumhur İttifakı’na katılmasıyla ilgili ilk kez konuştu, “Hayırlı olsun” dedi.

POLİTİKA 28.03.2023, 08:42
Elif Erbakan haberleri yalan çıktı.. AK Parti ile ittifaka destek verdi

Karşı çıktığı iddia ediliyordu! Elif Erbakan ittifak kararı için ilk kez konuştu!

Yeniden  Refah Partis’nin son dakika Cumhur İttifakı’na katılması gözleri Elif Erbakan’a çevirdi. Elif Erbakan’ın bu katılıma karşı çıktığı iddia edilmişti.

Refah Partis’nden bu yana aktif siyaset içinde yar alan bugün de YRP’de MKYK üyesi olan Elif Erbakan ilk kez bu iddialara yanıt verdi ve Cumhur İttifakı’na katılmaya karşı olmadığını belirtti.

Elif Erbakan, bu konuda Gazete Kapı internet sitesinden Nebahat Koç’un sorusunu cevapladı.

Erbakan'ın verdiği yanıt şöyle;

“Her zaman olduğu gibi bu konuda da çok çeşitli söylentiler çıkacaktır. Biz tüm teşkilatlarımız olarak alınan kararın arkasındayız. Vatanımız, milletimiz ve partimiz için hayırlı olsun inşallah.”

"KARARA UYACAĞIZ"

Refah Partisi lideri Fatih Erbakan’ın kardeşi Elif Erbakan’ın Cumhur İttifakı’na katılmaya karşı çıktığı iddia edilmişti. YRP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Doğan Aydal,  “Elif Erbakan hanıme­fendi Hocamın değerli bir kızıdır. MKYK üyemizdir. Başlangıçta çok net cümle­lerle Cumhur İttifakı’na karşı olduğunu ifade etti. Erbakan Hoca’nın damadı, Elif hanımın eşi de ‘katılalım’ dedi. Top­lantı sonunda itiraz edenler bile her biri genel başkana, ‘Düşüncemiz bu ama siz ne karar verirseniz uyacağız’ dediler” ifadesini kullanmıştı.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu