Son Dakika
banner1

Cumhurbaşkanı Yardımcılığı'nda devir teslim! Fuat Oktay görevi Cevdet Yılmaz'a devretti...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni kabine üyelerini açıkladı. Cevdet Yılmaz Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak atandı. Külliye'de devir teslim töreni gerçekleşiyor. Fuat Oktay görevi Cevdet Yılmaz'a devrediyor.

POLİTİKA 05.06.2023, 10:36
Cumhurbaşkanı Yardımcılığı'nda devir teslim! Fuat Oktay görevi Cevdet Yılmaz'a devretti...



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabine üyelerini açıkladı. Cevdet Yılmaz Cumhurbaşkanı Yardımcısı, Hakan Fidan, Dışişleri Bakanı olarak atandı. Külliye'de devir teslim töreni gerçekleşiyor.

Fuat Oktay, "Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında Türkiye'nin kaderini etkileyecek bir seçim gerçekleştirdik. Hem Meclis'te hem Cumhurbaşkanlığı'nda açık farkla milletimizin teveccühüne nail olduk. Milletimiz kararını istikrardan yana kullandı. Artık önümüzde yeni bir süreç var. Şerefle yürüttüğüm Cumhurbaşkanı Yardımcılığı görevini dostun Cevdet Yılmaz kardeşime devrediyorum" dedi.

Oktay sözlerini şöyle sürdürdü:


"Geçtiğimiz 5 yılda küresel sınamalardan geçtik. Küresel sorunların üstüne deprem felaketini yaşadık. Hamd olsun tüm zorluklardan alnımızın akıyla çıktık. Genel koordinasyon ve spesifik çalışmaları büyük bir gayretle yerine getirdik."

Yorumlar (0)
12
az bulutlu