Son Dakika
banner1

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Gizli pazarlıklar var" diyerek tepki gösterdi: İnce'ye atılan iftiraların iç yüzü de ortaya çıkacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sancaktepe'de Anneler Günü programında vatandaşlara hitap etti. Annelerin kıymetinin çok iyi bilinmesi gerektiğini belirten Erdoğan, Muharrem İnce ile ilgili "İnce'ye atılan iftiraların iç yüzü de ortaya çıkacak. Gizli pazarlıklar var." dedi.

POLİTİKA 13.05.2023, 14:44
Cumhurbaşkanı Erdoğan "Gizli pazarlıklar var" diyerek tepki gösterdi: İnce'ye atılan iftiraların iç yüzü de ortaya çıkacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sancaktepe'de Anneler Günü programında vatandaşlara hitap etti. 

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:


'Annelerin kıymetini çok iyi bileceğiz. Şurada birkaç saat kaldı. Sandıkları patlatmaya hazır mıyız? Diyarbakır annelerini evlatsız bırakan bu teröristlere karşı birlik olacağız. Bay bay Kemal, Diyarbakır annelerini kaç kere ziyaret ettin? Onun yanında kimler var? Kandil var. Kandil'in uzantıları var.


Kılıçdaroğlu ya sen bunların hesabını Allah'a nasıl vereceksin? Yanında da malum tipler var. Onlar da utanmadan sıkılmadan aynı yuvarlak masanın etrafında dönüp dolaşıyorlar. Benim milletim yarın sandıklarda bunlara en güzel cevabı vermelidir.

'TERÖR BATAKLIĞINI KURUTMAK İÇİN ÇOK MÜCADELE ETTİK'


15 Temmuz'da vatanımızı işgal etmeye yeltendiler. Senelerce evlatlarımızın gözlerindeki ışığı çaldılar, Türk'ü ve Kürt'ü birbirine düşürerek ebedi kardeşliğimizi bozmaya kalktılar. Buna fırsat vermedik. Terör bataklığını kurutmak için çok mücadele ettik.

'RUSYA İLE İLİŞKİLERİ BOZMA İHALESİNİ SANA KİM VERDİ?'

17-25 Aralık sürecinde oynadığı rolü itiraf etti. Bu seçim döneminde yaptığı gizli pazarlıklar da ortaya çıkacak. İnce'ye atılan iftiraların faaliyetleri de ortaya çıkacak. Rusya ile ilişkileri bozma ihalesini Kemal Kılıçdaroğlu'na kim verdi? ABD'de 8 saat boyunca ne yaptı?'

Yorumlar (0)
12
az bulutlu