Son Dakika
banner1

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkiye Yüzyılı vurgusu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Amasya Badal Tüneli Açılış Töreni'ndeki konuşmasında Türkiye Yüzyılı vurgusu yaptı. Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı ile Cumhuriyetimizin ikinci terakki devri haline dönüştürmekte kararlıyız." dedi.

POLİTİKA 19.01.2023, 15:23
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkiye Yüzyılı vurgusu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Amasya Badal Tüneli Açılış Töreni'ne canlı bağlantı ile katıldı.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Badal Tünelimizin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. 3,6 km'yi bulan bağlantı yolları ve 4 adaet köprü de yer alıyor. Kış mevsiminde bu yolun çilesini bilenler için Badal Tüneli çok daha büyük anlam ifade etmektedir. Bu projeyi 760 milyon liralık yatırımla hayata geçirdik. 

Geçtiğimiz 20 yılda asırlık eksiklikleri tamamlayarak yürüttüğümüz eser ve hizmet siyasetimizin en somut örnekleri işte bu yaıtırımlardır. Eğitimden sağlığa, ulaştırmadan enerjiye tüm başlıklarda gerçekleştirdiğimiz atılımların meyvelerini toplamaya başladık.

Amasya Badal Tüneli açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkiye Yüzyılı vurgusu!

Ulaşımın tüm sektörlerinde ülkemizin altyapı ihtiyacının önemli bir oranını tamamlamış olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Gençlerimizin ülkemizi ve dünyayı kucaklayan geniş muhayyellerine tanık oldukça, hayata geçirdiğimiz projelerle ne kadar önemli bir iş yaptığımızı tekrar görüyoruz. Elbette bu noktaya kolay gelmedik. Küresel dünya, salgın, ekonomi, krizle ve savaşla sarsılırken ülkemizi sahip olduğu güçlü altyapı ile büyük bir atılım için çok mücadele verdik. Kurulan tuzakları birer birer bozarak bölgesinde ve dünyada söz sahibi bir ülke konumuna yükseldik. Geçmişte kendi krizlerine boğulan bir ülkeydik. Şimdi küresel krizleri fırsata çeviren bir ülke olarak gıpta ile takip ediliyoruz. Pek çok büyük projemizin, emeğimizin hayırlı neticelerini alacağımız 2023'ü tarihe şanla, şerefle ve gururla kaydedeceğiz.

Amasya Badal Tüneli açıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkiye Yüzyılı vurgusu! - Resim : 2

TÜRKİYE YÜZYILI VURGUSU

Türkiye'nin eser ve hizmet siyasetiyle geldiği seviye bizleri sevindirdiği kadar üzerimize yeni sorumluluklar yüklüyor. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz doğrultusunda ülkemizin küresel düzeyde söz ve karar siyasetini güçlendirmeliyiz. Önce dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girmeli ardından sıralamamızı yükseltmeliyiz. Hiçbir günlük tartışma bu temel önceliğin önüne geçemez. Evlatlarımızı bu anlayışla geleceğe hazırlamak zorundayız. Açılışını yaptığımız tünel gibi projelerin bu tarihi yürüyüşün son eksiklerini tamamlamak olarak görüyoruz. Bu eserin ülkemize kazandırılmasında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu