Son Dakika
banner1

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sınır ötesi operasyon sinyali: Komple garanti altına alınacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Irak hududumuzun güvenliğini bu yaz itibariyle komple garanti altına alacak, Suriye'de yarım kalan işimizi de mutlaka tamamlayacağız.' dedi.

POLİTİKA 18.03.2024, 21:47
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sınır ötesi operasyon sinyali: Komple garanti altına alınacak


     
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da 4. Kolordu Komutanlığı'nda askerlerle bir araya geldiği iftar programında konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan sınır ötesi operasyon sinyali: Komple garanti altına alınacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları...


Çanakkale sadece bir deniz zaferi değildir. Bir milletin küllerinden yeniden doğuşunu simgeleyen diriliş ruhudur. Yok edilmek istenen bir milletin kıyamıdır.


40 yıllık terörle mücadelemizde binlerce evladımızı şehit verdik. Güçlü bir orduya sahip olmak bizim için tercihten öte bir mecburiyettir.


Kimsesizlerin kimsesi olan Türkiye Cumhuriyeti var olduğu, köklerine sahip çıktığı, mazlumlara kol kanaat gerdiği müddetçe emin olun bize yönelik saldırıların da ardı arkası kesilmeyecektir.

1071’den beri hem bu toprakları vatan yapmak hem de ebedi ve ezeli vatanımız olarak muhafaza etmek için can verdik.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan sınır ötesi operasyon sinyali: Komple garanti altına alınacak - Resim : 2

SINIR ÖTESİ OPERASYON SİNYALİ: BU YAZ İTİBARIYLE KOMPLE GARANTİ ALTINA ALINACAK

Hasımlarımıza karşı ancak kendi kabiliyetlerimiz bizi koruyabilir. 20 yıl önce yüzde 20 yerli ve milli silahlara sahipken bugün yüzde 80'lere çıktı.


İkinci uçak gemisini de yapacağız. İnsansız uçaklarımız ortada. Tek koldan çalışmıyoruz. İnsansız denizaltılar da yapacağız. Güney sınırımızda "teröristan" kurulmasına izin vermeyeceğiz.

Irak hududumuzun güvenliğini bu yaz itibariyle komple garanti altına alacak, Suriye'de yarım kalan işimizi de mutlaka tamamlayacağız.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu