Son Dakika
banner1

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye sert sözler

Kılıçdaroğlu siyasetin değil tıp ilminin, psikiyatrinin konusudur! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, konuşmasında CHP'yi sert sözlerle eleştirdi.

POLİTİKA 30.06.2021, 14:35
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye sert sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.

Başkan Erdoğan, Katarlı öğrencilerin Türkiye'de sınavsız tıp fakültelerine gireceği iddiasına tepki göstererek, "Katalı öğrencilerin ülkemizde sınavsız tıp fakültelerine geleceği yalanını utanmadan tekrarlayacak kadar alçaldılar. Gerçek ortaya çıktıktan sonra da aynı yalanı sürdürdüler. Katar ile yaptığımız anlaşma mütekabiliyet esasına dayalıdır. Yani karşılıklıdır." açıklamasında bulundu.

"Katarlı öğrencilerin sınavsız tıp fakültesine gireceği yalanını utanmadan 2 milyon 600 bin öğrenciye saygı duymadan tekrarlayacak kadar alçalabilen bir kafa bulunuyor." diyen Erdoğan, "CHP bu yalan haberden nasıl bir siyasi çıkar sağladı?" ifadelerini kullandı.

Başkan Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

"Kıyılarımız nasıl müsilajın tehdidi altında oksijensiz kalma riskiyle boğuşuyorsa siyasette de yerli ve milli her adımı yok etmeye çalışan dahası siyaseti kirleten bir müsilajla karşı karşıyayız. Bizim bunca yalanı bunca iftirayı bunca ithamı büyük bir keyifle ve kendinden emin edayla ardı ardına sıralayan siyasetçi sıfatlı bu ruh hastasına ayıracak tek saniyemiz yoktur


 
Bu ülkede her dönemde iktidarla muhalefet partileri arasında çekişmeler, görüş farklılıkları yaşanmıştır. Ama bu defa bambaşka fotoğraf var. Dışarıdan ve içeriden bir takım sözler aldığı anlaşılan CHP ahlaksız bir şekilde bizi hedef alıyor, ülkenin demokrasisine ekonomisine kat ediyor.

Türkiye 2023'e yaklaştıkça partimize, ülkemize yönelik saldırıların giderek artacağı anlaşılıyor. 

Ülkemizi bu hastalıklı zihniyetin eline bırakmamak için çok daha fazla çalışacak, çok daha fazla mücadele edecek, çok daha fazla dikkatli olacağız. Bu ülkede yapılan ne kadar baraj, bölünmüş yol, otoyol, havalimanı, şehir hastanesi varsa velhasıl ne kadar kalkınma yatırımı varsa CHP hepsinin de önünü kesmeye çalışmıştır. Kanal İstanbul için aynı takozluğu yapmaya çalışıyorlar.

SİYASİ MÜSİLAJ!

CHP’nin başını çektiği bu siyasi müsilaj, her türlü iftirayı, yalanı, çarpıtmayı, yalanı, küresel boyutu da olan büyük bir medya ve sosyal medya ağıyla milletimizin üstüne adeta yağmur gibi yağdırmaktadır. Burada sehven yanlış bilgi verme değil, bilinçli ve kasıtlı bir iftira, yalan, çarpıtma hali hatta stratejisi yürütülmektedir. Şayet böyle değilse durum daha vahim demektir. Çünkü ortada klinik bir vaka söz konusudur.

SOSYAL MEDYA MESAJI

(Sosyal medya düzenlemesi) Artık bizim de acilen gündemimize almamız gerekiyor. Türkiye, CHP zihniyetinin yalan ve iftira zulmüne maruz kalmaktadır. Bunun adı da bir yalan terörüdür.

KILIÇDAROĞLU'NUN KANALA İSTANBUL TEHDİDİ!

Kanal İstanbul'a kredi verenleri tehdit ediyorlar. Uluslararası tahkim mekanizmasından haberleri yok. Hayal bile değil bunların iktidar olması. Bunu bildikleri için atıyorlar.

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN KANAL İSTANBUL AÇIKLAMASI

Kanal İstanbul konusundaki beyanlarıyla bile ne anayasa ne yasa ne devlet adabı tanıdıklarını, millete zerre kadar saygılarının olmadığını açıkça ortaya koymaktadırlar. Biz iktidar olduk, bizden önceki borçlanmaları ödemedik mi? Ödedik, ödüyoruz. Niye? Devlet budur da onun için ama bunlar devlet değil zillet. 

Proje hazırlık aşaması bilimin ve tekniğin ışığında, titizlikle tamamlanan Kanal İstanbul'un ilk köprüsünün temelini atarak bu abide eseri ülkemize kazandırmak için bismillah dedik. Altyapı deplase çalışmalarının ardından kanalın kazısına da süratle başlıyoruz. Kanalın her iki tarafına inşa edilecek toplamda 500 bin kişilik şehirler, İstanbul'a ilave nüfus getirme değil, depreme hazırlık için kentsel dönüşüm çalışmalarında yaşanan sıkışıklığı giderme amaçlıdır. Ekranları başında bizi izleyen milletime özellikle sesleniyorum. Çünkü CHP ve yandaşlarının özellikle bu yalan kampanyalarına, bu yalan terörüne aldanmamak gerekir.


 
Biz Kanal İstanbul dedik onların çok daha cazip bir proje önermesini beklerdik. Kanal İstanbul'un şimdiden ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.

11 YILDIR NEREDEYDİNİZ?

Kanal İstanbul projesini tam 11 yıl önce kamuoyuna açıkladık ve tartıştık bunca yıldır aklınız neredeydi? Türkiye, Kanal İstanbul'a CHP'ye rağmen kavuşacak.

KILIÇDAROĞLU'NUN KATAR İDDİASI

Katalı öğrencilerin ülkemizde sınavsız tıp fakültelerine geleceği yalanını utanmadan tekrarlayacak kadar alçaldılar. Gerçek ortaya çıktıktan sonra da aynı yalanı sürdürdüler. Katar ile yaptığımız anlaşma mütekabiliyet esasına dayalıdır. Yani karşılıklıdır. Katarlı öğrencilerin sınavsız tıp fakültesine gireceği yalanını utanmadan 2 milyon 600 bin öğrenciye saygı duymadan tekrarlayacak kadar alçalabilen bir kafa bulunuyor.

CHP bu yalan haberden nasıl bir siyasi çıkar sağladı?

"ALLAH ŞİFA VERSİN"

Herkes yolsuzluk yapmaktadır herkes hırsızdır. Herkes banka soyguncusudur. Herkes yanlıştır, herkes kötüdür. Kendini kaybetmiş bir ruh hali ile karşı karşıyayız.

Bizim bunca yalanı büyük bir keyifle ardı ardına sıralayan siyasetçi sıfatlı bu ruh hastasına ayıracak tek saniyemiz yoktur. Hukuk önünde hesap sorulacak hususların avukatlarımız vasıtasıyla elbette takipçisiyiz. CHP Genel Başkanı artık siyasetin değil tıp ilminin, psikiyatrinin konusudur. Hakikate bağını bu denli bağını koparmış insana doktorlar teşhis koyacaktır, inşallah tedavisi de mümkündür.

İMAMOĞLU'NUN TEMEL ATMAMA TÖRENİ

Bazı şeyleri de öğreniyoruz... Temel atmama töreni. Bunlar Türkiye Cumhuriyeti tarihine yeni girdi. İstanbul'a karşı sorumluluklarını yerine getirmeyenlerin Kanal İstanbul'la ilgili ileri geri konuşmaları kendilerini komik duruma düşürmekten başka işe yaramaz.

Meydanı bu yalan ve iftira tüccarlarına bırakmayacağız.

Karşımızda sadece oyundaki mızıkçı çocuklar gibi yaptırmayız da yaptırmayız demekten başka laf da bilmeyen proje de üretemeyen bir CHP bulduk. İşte bunun için diyoruz ki, biz 19 yıldır kendi kendimizle yarışıyoruz.

KAZ DAĞLARININ ETEKLERİNDE KAÇAK YAPI AÇILIŞI

Bunların tabiat, ağaç, ülkenin kazançları değil, tek dertleri AK Parti ve ülkeye zarar vermek ve CHP'yi parlatmaktır.

1 TEMMUZ'DA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

"Türkiye yarın salgınla mücadele de yeni bir döneme giriyor. İnşallah 1 Temmuz'dan itibaren bir 'normalleşme' dönemine giriyoruz. Milletimize hayırlı olmasını 

Yorumlar (0)
12
az bulutlu