Son Dakika
banner1

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Baraj patladı' yalanına tepki!

Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'da depremden sonra 'Baraj patladı' yalanı ile halkı telaşa sürükleyenlere de sert sözlerle yüklendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Baraj patladı' yalanına tepki!

POLİTİKA 15.02.2023, 01:02
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Baraj patladı' yalanına tepki!



     

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan deprem felaketinin ardından yapılan Kabine Toplantısı sonrasında açıklamalarda bulundu.

Bir çok gelişmelerden ve depremzedelere tanınan haklardan bahseden Erdoğan, bu acı günlerde algı çalışması yapanları da unutmadı. 

sosyal medyada 'Hatay'da baraj patladı' yalanını ortaya atanlar için sert sözlerle eleştiride bulunan Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

KILIÇDAROĞLU VE MUHALEFETE SERT TEPKİ

Siyaset burada çirkinleşti, ne yaptılar? Barajların patladığından, su tutamaz hale geldiğinden bahsetmeye başladılar. Sosyal medyanın bu noktada attığı iftiralarla bu zor zamanda bir olma, yekpare hareket etmemiz gereken bir anda ne yazık ki Türkiye'de siyaset belli bölümüyle ana muhalefet ciddi manada çirkinleşti.

Bu tür yalanlarla sosyal medyada yalanlar öbür taraftan bakıyorsunuz kalkıyor Borsa İstanbul'daki atılan adımlarla SPK'nın önünde gösteri yapıyor. Bu milletin paralarının SPK'da veya farklı yerlerde yok edildiğinden bahsediyor. Gün bir ve beraber olma zamanıdır. Bu tür şeylerle ilgili elinde belgen varsa, hayat boyu zaten bu tür belgelerle konuşmadın. Hayatın hep yalanlarla hareket ettin. Bu arada yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Senin mumun çoktan yandı ve hala yanmaya devam ediyor.

Benim seçim bölgelerinde de yıllardır gezdim, şimdi de afet bölgelerinde dolaşıyorum, vatandaşımla hemhal olacağım.

Bu arada çiftçimizin destekleme ödemesini öne alarak hızla yapıyoruz. Ticaret Bakanlığımız deprem fırsatçılarına göz açtırmamak için denetimlerini artırırıken esnaf ve sanatkarımıza destek veriyor. Ülkemizin önde gelen üretim bölgelerinden biri olan deprem yaşanan şehirdeki çalışmalarımıza yardımcı olunacaktır.

Dışişleri Bakanlığmız yurt dışındaki vatandaşlarımızın, ülkemize gelecek ekiplerin taleplerini karşılayacak tedbirleri alıyor.

"BOZGUNCULARIN FİTNELERİNE, YALANLARINA, HEZEYANLARINA ,İTİBAR ETMEDEN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ"

Milletlerin ve devletlerin asırlar boyunca karşılaşabilecekleri ender felaketlerinden birini yaşarken birliğe, berabere, dayanışmaya, vicdana ihtiyacımız olan dönemden geçiyoruz. Bozguncuların fitnelerine, yalanlarına, hezeyanlarına itibar etmeden insanlarımıza aydınlık gelecek kurmak için var gücümüzle çalışıyoruz.

İnsanlarımızın acılarını paylaştığı ortamda siyasi çıkar elde etmek için sağa sola saldıranlarını görmekten üzüntü duyuyorum. Çalışmaları değersizleştirmek için iftiraya, her türlü çirkefliğe sergileyenleri şimdilik biz de not ediyoruz. İnsanlar can derdinde iken SPK önüne gidip siyaset yapanları, öğrencilerimizi kışkırtanları, canla başla yürüten faaliyetleri sabote etmeye kalkanları asla unutmayacağız.

"FELAKETİ RANTA DÖNÜŞTÜRENLERİ AFFETMEYECEĞİZ AMA ONLARIN SEVİYESİNE DE İNMEYECEĞİZ"

Şu anda temsil ettiğim makamın gereği, milletimize olan saygımızın gereği deprem felaketini siyasi ranta dönüştürenleri elbette affetmeyeceğiz ama onların seviyesine de inmeyeceğiz.

Vaktimizi, enerjimizi ve imkanlarımızı sadece bunun için kullanıyoruz. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten, beladan kazadan muhafaza etsin, yar ve yardımcımız olsun diyorum. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum, kalın sağlıcakla.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu