Son Dakika
banner1

CHP'li Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den Türk milleti için aşağılık ifadeler!

CHP'li Belediye Başkanından Türk milleti için aşağılık ifadeler! CHP'li Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün Türk milleti için skandal ifadeler kullandı. Akgün, "250 bin yıl sonra dahi Türkiye Avrupa medeniyetini ve demokrasisini yakalayamaz. Çünkü biz en iyisini yapma noktasında genetik olarak bir yapıya sahip değiliz" sözleri tepki çekti.

POLİTİKA 25.03.2024, 22:01
CHP'li Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'den Türk milleti için aşağılık ifadeler!

Seçime 6 gün kala CHP'de skandalların sonu gelmiyor.

CHP'li Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, katıldığı bir programda Türk milleti hakkında aşağılayıcı sözler kullandı.

"GENETİK OLARAK TÜRKİYE AB MEDENİYETİNİ YAKALAMAYIZ!"

Akgün, " 250 bin yıl sonra dahi Türkiye Avrupa medeniyetini ve demokrasisini yakalayamaz. Çünkü biz çalışarak kazanma, Mercedes yapma en iyisini yapma noktasında genetik olarak böyle bir yapıya sahip değiliz yapamayız." dedi.

"BU SÖYLEMLERİNİZ TÜRK MİLLETİNİ AŞAĞILAMIŞ OLMUYOR MU?"

Akgün'ün skandal ifadelerine daha fazla sessi kalamayan bir vatandaş "Başkanım bu söylemleriniz Türk milletini aşağılamış olmuyor mu?" sorusuna "Aşağılıyor tabi, bana örnek vereceksin 1923 yılında savaştan çıkan Türkiye Cumhuriyeti Devleti Mercedes üretti, BMW üretti, bilmem tren yaptı bilmem uçak yaptı. 1953 yılında savaştan çıkan Kore'de kişi başına düşen gelir 40 bin dolar, 12-14 aracı var. ABD'den en uç nokta olan Avustralya'ya kadar Kore arabalarına biniyorlar. Çünkü teknolojisi yüksek ve ucuz." ifadeleriyle yanıt verdi. Bu skandal sözlere ise sosyal medyada tepkiler çığ gibi...

Akşam

Yorumlar (0)
12
az bulutlu