Son Dakika
banner1

Çevre illerden otobüs kaldırdılar, miting alanını dolduramadılar!

PKK ve HDP'yi açıkça destekleyen Millet İttifakı, İstanbul Maltepe mitinginde alanı dolduramadı. Çevre illerden otobüs kaldırılmasına rağmen miting alanının yarısı boş kaldı.

POLİTİKA 06.05.2023, 17:32
Çevre illerden otobüs kaldırdılar, miting alanını dolduramadılar!

Türkiye adım adım seçimlere doğru yol alırken CHP'nin büyük bir beklentiyle düzenlediği İstanbul mitinginde büyük fiyasko yaşandı.

HDP ve PKK'nın yanında altılı koalisyonun da adayı olan Kemal Kılıçdaroğlu ve yardımlarının konuşma yaptığı miting için Bursa, İzmir, Yalova ve Kocaeli farklı illerden otobüsler kaldırıldı.

CHP'li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 7'li koalisyonun İstanbul Mitingi için ilçe ilçe otobüs kaldırılması için talimat verdi. İzmitlilere de SMS yoluyla çağrı yapan Hürriyet, saat verip otobüslerin CHP ilçe başkanlığı önünden hareket edeceğini duyurdu. Otobüslü toplama miting 7'li koalisyonun meydanı dolduramayız kaygısını bir kez daha gözler önüne serdi.

Çevre illerden otobüs kaldırdılar, miting alanını dolduramadılar!

Tüm bu çabalar sonuç vermezken 7'li koalisyona destek veren vatandaşlar mitinge fazla ilgi göstermedi.

Ayrıca miting alanında yaşanan boşlukları gören sunucu vatandaşlardan görüntü için boş alanları doldurmaya davet etti.

SAYMAZ TWEET SİLDİ

Ayrıca CHP fondaşı İsmail Saymaz miting alanında yaptığı paylaşımda "Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Mitingi için daha bir saat var ve Maltepe tıklım tıklım" ifadelerini kullandı.

Saymaz alanın dolmaması sonrasında paylaşımını kaldırdı.

Çevre illerden otobüs kaldırdılar, miting alanını dolduramadılar! - Resim : 2

.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu