Son Dakika
banner1

Bülent Arınç'tan AK Parti'den ayrılanlara tepki: Yüzde 1'leri bile bulamadınız

AK Parti'den ayrılıp yeni parti kuran Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'na tepki gösteren Bülent Arınç, "Gittiniz de ne oldu yüzde 1'leri bile bulamadınız" ifadelerini kullandı.

POLİTİKA 16.04.2023, 17:37 17.04.2023, 03:18
Bülent Arınç'tan AK Parti'den ayrılanlara tepki: Yüzde 1'leri bile bulamadınız

Arınç Davutoğlu ve Babacan'a vurdu.. Gittiniz de ne oldu 3-5 vekil çıkarabilmek için çırpınıyorsunuz

Arınç aday tanıtım toplantısına katıldı

Törene oğlu da Manisa’dan milletvekili adayı olan eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, eski Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, Cumhur İttifakı'nın il başkanları, AK Parti’li belediye başkanları, eski milletvekilleri ve çok sayıda partili katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kur’an-ı Kerim tilavetinin yapıldığı programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinden de zaferle çıkacaklarını söyledi.

Babacan ve Davutoğlu'na tepki gösterdi

Daha sonra kürsüye gelen eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, AK Parti'den ayrılarak yeni parti kuran Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu'na sert tepki gösterdi.

Bülent Arınç, "Gittiniz de ne oldu yüzde 1'leri bile bulamadınız. Şimdi 3-5 vekil çıkaralım diye çırpınıyorsunuz." tepkisinde bulundu.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu