Son Dakika
banner1

Bakanlar o şehirlerden milletvekili adayı gösterilmişti! Cumhur İttifakı mitinglerine ilgi büyük oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs seçimleri öncesinde bakanları büyükşehirlerde milletvekili adayı olarak gösterdi. Seçim öncesi İzmir, Kayseri, Bursa gibi şehirlerde yapılan mitinglere büyük oranda katılım gerçekleşti. Mitinglere gösterilen yoğun ilgiye bakanların milletvekili adayı gösterilmesi de etkili oldu.

POLİTİKA 06.05.2023, 16:15
Bakanlar o şehirlerden milletvekili adayı gösterilmişti! Cumhur İttifakı mitinglerine ilgi büyük oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs seçimleri öncesinde bakanları büyükşehirlerde milletvekili adayı olarak gösterdi. Seçim öncesi İzmir, Kayseri, Bursa gibi şehirlerde yapılan mitinglere büyük oranda katılım gerçekleşti. Mitinglere gösterilen yoğun ilgide bakanların büyükşehirlerde milletvekili adayı gösterilmesi de etkili oldu.

KAYSERİ MİTİNGİNE 180 BİN KİŞİ KATILDI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Kayseri 1. sıra milletvekili adayı olarak gösterilmişti. Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın gerçekleştirdiği Kayseri mitingine resmi rakamlara göre 180 bin kişi katılım gösterdi. Hulusi Akar'da mitingde terörle mücadele ile ilgili önemli mesajlar verdi.

Bakanlar o şehirlerden milletvekili adayı gösterilmişti! Cumhur İttifakı mitinglerine ilgi büyük oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bursa ve İzmir'de gerçekleştirdiği mitinglere de yoğun ilgi gösterildi. İzmir mitingine binlerce vatandaş akın etti ve sahil boyu uzanan kuyruk oluştu. İzmir 1. Bölge 1. Sıra adayı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Bursa 2. Bölge 1. Sıra milletvekili adayı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank olmuştu.

Bakanlar o şehirlerden milletvekili adayı gösterilmişti! Cumhur İttifakı mitinglerine ilgi büyük oldu - Resim : 2

(Erdoğan'ın İzmir mitinginden bir kare)

BAKANLAR BÜYÜKŞEHİRLERDE ADAY GÖSTERİLDİ

AK Parti'nin kesinleşen aday listesine göre; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul 2. Bölge 1. Sıra, Tuğrul Türkeş, Ankara 1. Bölge 1. Sıra, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Ankara 2. Bölge 1. Sıra, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara 3. Bölge 1.sıra, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul 1. Bölge 1. sıra, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar Kayseri 1. sıradan aday gösterildi.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu