Son Dakika
banner1

Bakan Varank, Kılıçdaroğlu'na sordu: "Rifkin nerede?"

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Twitter'dan oldukça dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Varank, İzmir'de geçtiğimiz gün yapılan "İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi" ile ilgili paylaşımında Kılıçdaroğlu'na "Meral Hanım neyse de belediye ile düzenlediğiniz iktisat kongresine Amerikalı danışmanınız Jeremy Rifkin neden katılmadı? Yoksa, millet teknoloji görsün diye tanıttığınız Zoom mu çalışmıyordu?" sorusunu yöneltti.

POLİTİKA 20.03.2023, 14:05
Bakan Varank, Kılıçdaroğlu'na sordu: "Rifkin nerede?"

İzmir'de gerçekleşen "İkinci Yüzyılın İktisat Kongresi" kapsamında "Millet İttifakı Genel Başkanları Buluşması" oturumu düzenledi.

AKŞENER KATILMADI

6'lı masadan ayrılıp tekrar katılan Meral Akşener bu oturuma katılmazken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu oturumda yer aldı.

Akşener'in yerine İYİ Parti'yi genel başkan yardımcısı Ümit Özlale temsil etti.

BAKAN VARANK: JEREMY RİFKİN NEREDE?

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sosyal medya hesabından Millet İttifakı'nın iktisat kongerine ilişkin bir paylaştım yaptı.

Bakan Varank bu paylaşımda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na "Meral Hanım neyse de belediye ile düzenlediğiniz iktisat kongresine Amerikalı danışmanınız Jeremy Rifkin neden katılmadı?" sorusunu yöneltti.

Varank son olarak da "Yoksa, millet teknoloji görsün diye tanıttığınız zoom mu çalışmıyordu?"
diye ekledi.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu