Son Dakika
banner1

Bakan Soylu : Parti listesinde dağdan gelen teröristler var

Bakan Soylu'dan Yeşil Sol Parti ve Kandil açıklaması: "Listelerinde dağdan terörist var"

POLİTİKA 26.04.2023, 11:23 26.04.2023, 12:27
Bakan Soylu : Parti listesinde dağdan gelen teröristler var


24 TV'de yayınlanan '24 Seçim Özel' programında konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 'Yeşil Sol Parti, Kandil'in talimatıyla kurulmuştur. Yeşil Sol Partisi'nin aday listelerinde de dağdan terörist var. Ortaya çıkar yakında.' dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 24 TV'de yayınlanan "24 Seçim Özel" programında Murat Çiçek, Mustafa Kartoğlu ve Fadime Özkan'ın sorularını cevapladı.

24 TV'de yayınlanan "24 Seçim Özel" programında dikkat çeken değerlendirmelerde bulunan İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, HDP tarafından kurulan Yeşil Sol Parti hakkında dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

"YEŞİL SOL PARTİ'NİN ADAY LİSTELERİNDE DE DAĞDAN TERÖRİST VAR"

HDP'nin alternatif partisi Yeşil Sol Parti hakkında konuşan Bakan Soylu, "Yeşil Sol Parti, Kandil'in talimatıyla kurulmuştur. Yeşil Sol Partisi'nin aday listelerinde de dağdan terörist var. Ortaya çıkar yakında." ifadelerini kullandı.

Yeşil Sol Parti'nin Kandil'in talimatıyla 2 yıl önce kurulduğunu belirten Bakan Soylu, "Yeşil Sol Parti, sicili temizlemek için kurulmuş bir parti. İki yıl önce bu kararı vermişlerdir. Bu karar da Kandil kararıdır." dedi.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu