Son Dakika
banner1

Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na milyon TL'lik dava!

İçişleri Bakanı Soylu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun adını anmadan 'KK' ifadesiyle kendisine 1 milyon liralık dava açıklarını duyurdu.

POLİTİKA 11.11.2022, 09:42
Bakan Soylu'dan Kılıçdaroğlu'na milyon TL'lik dava!


  
Oturduğunuz Yerden Para Kazanmaya Hazır Mısınız?
Indexcoin
 
Geçtiğimiz günlerde partisinin grup toplantısında konuşan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun uyuşturucu operasyonlarına ilişkin verilerini anımsattı.

Bakan Soylu'ya istifa çağrısı yapan Kılıçdaroğlu, "Haftada 5 bin uyuşturucu satıcısı yakalanıyor diyor. Burası Kolombiya mı, Bogota mı, Narcos'un dizi filmini mi izliyoruz? Bir insanın gram onuru olsa bir dakika durmaz istifa eder." diye konuştu.

Süleyman Soylu'dan sert tepki
Bunun üzerine Bakan Soylu, sosyal medya hesabından çok sert bir açıklama yaparak, "Onursuz olan Kılıçdaroğlu'dur. Büyükelçilere bu cennet vatanı pazarlayan, askerimize 'kimyasal silah' kullanıyor iftirası atanları savunan, Emniyet ve Jandarma'ya 'cari açığı kapatmak için uyuşturucu ticareti' yaftası takan, PKK'nın Suriye kolu PYD'yi 'barış elçisi'(!) ilan eden, PKK mensuplarını sözde 'gazeteci' diyerek savunan, Türkiye'de terör bitiyor diye üzülen, eşkıya takımına mahkeme bastıran, 15 Temmuz'a 'tiyatro' diyen, kaç seçim kaybettiğini unuttuğumuz, koltuğunu işgal eden Kılıçdaroğlu onursuzdur." ifadelerini kullandı.

Karşılıklı dava açtılar
Kılıçdaroğlu harekete geçerek Bakan Soylu'ya tazminat davası açtı.

Sosyal medya üzerinden devam eden tartışmanın üzerine dava açılan Süleyman Soylu da Kılıçdaroğlu’nun adını yazmadan “KK” ifadesiyle nitelendirerek 1 milyon liralık dava açtıklarını sosyal medya hesabından açıkladı.

"Tam bir Fetöroman"
Bakan Soylu'nun açıklamaları şöyle:

"Tam bir Fetöroman. Kılıçdaroğlu önce hakaret eder, sonra verdiğimiz cevaba hakaret davası açar. İşin garibi, FETÖ'cülük davası hala devam eden avukatı C.Ç. de müvekkili gibi hem hakaret eder hem de KK adına dava açar. Biz de KK'ya, hakaretleri için 1 milyon liralık dava açtık."

Yorumlar (0)
12
az bulutlu