Son Dakika
banner1

Bakan Soylu'dan deprem provokatörlerine tepki: Bilerek kestiler!

Geçtiğimiz günlerde CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtlayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bizim hazırlığımız İstanbul depremiydi" dedi. Bakan Soylu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, sözlerinin bilerek kesildiğini ifade etti.

POLİTİKA 19.02.2023, 10:20
Bakan Soylu'dan deprem provokatörlerine tepki: Bilerek kestiler!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz günlerde CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. 

Deprem felaketine ilişkin konuşan Soylu, şu ifadeleri kullandı:

Herkesle beraber depremin ortaya çıkardığı sonuçları telafi edebilmek ve ağır süreçteki yaraları sarmak için mücadele ortaya koyuyoruz. Antakya'dayız şu anda. Biraz önce Osmaniye'deydim. Her bir bölgede değerlendirme yapıp, Ankara'daki merkezle ve sayın Cumhurbaşkanımızla paylaşmak ve anlık koordinasyon için arkadaşlarımızla değerlendirme içerisindeyiz. 39 bin 672 vatandaşımızı kaybettik. Arama kurtarma çalışmalarının önemli ölçüde tamamlandığı, 300 binada çalışmaların devam ettiği bir bölümü Hatay Antakya, bir bölümü Kahramanmaraş'ta bir kısmının Adıyaman'da bir de Diyarbakır'da devam ettiğini söyleyebilirim.

"HAZIRLIĞIMIZ İSTANBUL DEPREMİYDİ"

3-4 yıldır Türkiye, 99 depreminden itibaren deprem hazırlıklarını sürdürüyor. Devletin gücünün nasıl olabileceğini ortaya koymaya çalışıyor. Bizim hazırlığımız İstanbul depremiydi. Fakat Kahramanmaraş hattı da bizim için önemli alanlardan bir tanesiydi.

"BİLEREK KESTİLER"

Sözlerinin sosyal medyada özellikle kesildiğini ifade eden Soylu şu ifadeleri kullandı:

Topyekûn beraber depremin yaralarını sarmak için mücadele ederken deprem yalanlarını çoğaltmak için mücadele edenler var Allah’a havale ediyoruz

“Bizim hazırlığımız İstanbul depremineydi”den sonraki bölümü bilerek kestiler

50. saniye sonrası manipülasyona maruz bırakılanlara.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu