Son Dakika
banner1

Bahçeli'den konsoloslukların kapatılmasına tepki: ABD kuklalarını harekete geçirdi!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 9 ülkenin konsoloslukları kapatmasına sert tepki gösterdi. "Tek kelime ile rezalettir." diyen Bahçeli, "ABD bu işte öncü rol oynamış, kuklalarını harekete geçirmiştir." ifadelerini kullandı.

POLİTİKA 05.02.2023, 19:03
Bahçeli'den konsoloslukların kapatılmasına tepki: ABD kuklalarını harekete geçirdi!


Devlet Bahçeli'den konsoloslukların kapatılmasına tepki: ABD kuklalarını harekete geçirdi!

     

Son dakika haberi:  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhuriyet Meydanı'nda "Aziz Milletim Sıra Sende" temalı açık hava toplantısında konuştu.

Devlet Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle: 

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu felsefesinin omurgası egemenliktir. Kurucu felsefenin damarı eşitliktir. Kökü çok eskiye dayanan ortaklık bağları tasa ve neşede kenetlemiştir. Türk milleti bağımsızlığının bedelini şehit kanlarıyla ödemiştir

HİÇBİR TÜRK VATANDAŞI BU ÜLKENİN YABANCISI DEĞİLDİR

Hiçbir Türk vatandaşı bu ülkenin ötekisi, yabancısı değildir. Eşitlik ve hürriyet cumhuriyetin taşıyıcı kolonlarından sadece ikisidir.

TÜRKİYE PARMAK SALLANACAK BİR ÜLKE DEĞİL

Türkiye parmak sallanarak hizaya sokulacak bir ülke değildir. Türkiye, onun bunun dayatma ve yaptırım tehditleriyle taviz verecek bir ülke de değildir.

ABLUKALARA KARŞI DURACAĞIZ

Küresel oyunlara milli güvenliğimizi tehlikeye atan ablukalara karşı duracağız. Tekirdağ evet diyorsa bu zillet ittifakı nasıl duracak. Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği yabancı başkentlerden belirlenemez.

BUNLAR TESLİM BAYRAĞI ÇEKMİŞ SİYASET ACİZLERİDİR

Sandık New York’ta kurulmayacak, sayım Brüksel’de yapılamayacak. Zalimler hükmü aziz millete sökmeyecek. Bunlar teslim bayrağı çekmiş siyaset acizleridir. Hiçbir milli konu umurlarında değildir. Bunlar batıdan aferin bekleyen Türkiye karşıtları, aleyhtarlarıdır. Bunlar aferini Batı’dan beklesin bize milletimiz, Tekirdağ’ın sevgisi yeterlidir.

BİZE TÜRK MİLLETİ YETER

Bunlar Batı'dan aferin bekleyen Türkiye karşıtlarıdır. Onlar aferini Avrupa'da bekleye dursun, bize Türk milleti yeter. Zillet İttifakı'nın açıkladığı mutabakat metninde FETÖ'cülere af vaadi vardır, PKK'ya açık çek vardır, HDP'ye güvence vardır. Uzatılmış kirli eller vardır. 

MEYDAN OKUYORUZ

'Ben Kemal geliyorum' diyor... Sürpriz yumurtadan çıkmış gibidir. Kılıçdaroğlu gelse ne yazar, gelmese ne yazar. Ben Kemal'im diyorsa biz de Türk milletiyiz diyoruz. Geleceği varsa göreceği de var diyerek meydan okuyoruz. Kimin geldiğini 14 Mayıs'ta göreceğiz.

ALTILI MASA ORTADAN ÇATLADI

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerine az bir süre kala zillet ittifakının adayı hala yoktur. Kazanacak aday çıkmaz zillet partilerini birbirine düşürmüştür. Kılıçdaroğlu 13 Mayıs’ta adayı açıklayabileceklerini söylerken, İP bir şey demektedir. Altılı masa ortadan çatlamıştır. Adayın kim olacağı konusunda kutuplaşma var. Kendi arasında anlaşmaktan mahkumdur. Adaysız şekilde arenada dolaşıyorlar. Kazanacak aday açmazı ittifakı birbirine düşürmüştür.

9 ülkenin konsoloslukları kapatması tek kelimeyle rezalettir. ABD bu işte öncü rol oynamış, kuklalarını harekete geçirmiştir. 

Yorumlar (0)
12
az bulutlu