Son Dakika
banner1

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş: Cumhurbaşkanı Erdoğan birinci turda kazanacak

Seçim çalışmalarını ve anket sonuçlarını paylaşan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçimleri birinci turda kazanacağını söyledi. Türkiye adım adım seçimlere yaklaşıyor. Siyasi partiler il ve ilçelere düzenledikleri ziyaretlerle seçim çalışmalarının startını verdi.

POLİTİKA 04.02.2023, 11:45
AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş: Cumhurbaşkanı Erdoğan birinci turda kazanacak

Seçimler yaklaşırken siyasilerde programlara katılarak partilerinin faaliyetlerini seçmenlere anlatma imkanı buluyor. AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Habertürk'te Mehmet Akif Ersoy'a açıklamalarda bulundu.

"Tüm anketlerde birinci partiyiz"

Yapılan anket çalışmalarını paylaşan Kurtulmuş, "Şu an yapılan bütün anketlerde açık ara birinci partisiyiz." dedi.

"Cumhurbaşkanı Erdoğan birinci turda kazanıyor"

Seçimler için iddialı konuşan Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın birinci turda seçimleri kazanacağı vurgusunda bulundu.

"Anketler bizim için çok iyi"

Numan Kurtulmuş'un seçimlere ve anket çalışmalarına ilişkin görüşleri şu şekilde: "Çok daha rahat bir dönem olacağını görüyoruz. İşaretler bunu gösteriyor. Anadolu'da birçok ili dolaşıyoruz. İstisnasız her vatandaş yeni bir organize sanayi bölgesine ihtiyaçlarının olduğunu söylüyorlar. Son yapılan anket sonuçları gayet iyi gidiyor. Onun için çalışıyoruz, inşallah birinci turda sayın Cumhurbaşkanımız seçilecektir. Anketler bizim için çok iyi. Özellikle Temmuz'dan sonra sürekli yükselerek devam ediyor. Cumhurbaşkanımızın oyu partiden yüksek olması zaten kaçınılmazdır. Cumhur İttifakı da Cumhurbaşkanımızı destekleyeceleri için. Biz birinci turda seçimi biterecek bir sonucu Cumhurbaşkanımızın ulaştığını görüyoruz." dedi.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu