Son Dakika
banner1

Muhalif medyadan dikkat çeken Akşener karikatürü! Kolunu kırdılar

Cumhuriyet Gazetesi, 6'lı Masa'dan olaylı bir şekilde ayrılan ve görüşmeler sonrası masaya geri oturmaya karar veren Meral Akşener'i karikatürize etti. Gazetede yer alan manşet fotoğrafı dikkat çekti İşte detaylar...

GÜNDEM 07.03.2023, 13:51
Muhalif medyadan dikkat çeken Akşener karikatürü! Kolunu kırdılar



     
14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan seçimlere sayılı günler kala 6'lı Masa ortak cumhurbaşkanı adayını açıkladı. Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının ilan edildiği esnada Meral Akşener'in yüz ifadesi gündem oldu. Cumhuriyet Gazetesi'nin ilk sayfasında yayınlanan karikatürdeki Akşener detay dikkat çekti. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün yapılan Kabine Toplantısı sonrası 10 Mart itibarıyla seçim sürecinin resmen başlayacağını açıkladı.

ADAYLIK KRİZİ PAZARLIKLA SON BULDU

Seçim öncesi 6'lı Masa'da başlayan aday belirleme süreci son buldu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, geçtiğimiz hafta yapılan toplantı sonrası "Noter masası, kriz masası" gibi tabirler kullandığı 6'lı koalisyon masasına, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı pazarlıklar sonrası geri döndü.

Pazarlıklarda İYİ Parti liderinin aday olarak göstermek istediği İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın Cumhurbaşkanı Yardımcısı olmaları konusunda mutabakata varıldı.

AKŞENER'İN KOLUNU KIRDILAR

Yaşanan bu gelişmelerin ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP fondaşı medya tarafından karikatürize edildi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını manşete taşıyan Cumhuriyet Gazetesi'nin ilk sayfasında yayınlanan karikatürde, Akşener'in Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını "kırık el" ile tuttuğu ve bu elin üzerinde de Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş'ın fotoğrafları olduğu görüldü.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu