Son Dakika
banner1

İçişleri Bakanı Soylu'dan, Konya'daki faciaya ilişkin açıklama!

İçişleri Bakanı Soylu, Konya'da 7 kişinin öldürülmesine ilişkin, "Bunun Türk-Kürt meselesiyle ilgili herhangi bir tarafı söz konusu değildir." dedi.

GÜNDEM 31.07.2021, 09:33
İçişleri Bakanı Soylu'dan, Konya'daki faciaya ilişkin açıklama!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Antalya'nın Manavgat ilçesindeki orman yangınında incelemelerde bulunduktan sonra gazetecilere Konya'da 7 kişinin öldürülmesiyle ilgili açıklamada bulundu.

Konya'da aynı aileden 7 kişi silahla öldürüldü

Olayla ilgili çalışmaların sürdüğünü belirten Soylu, "Yaklaşık 11 yıllık bir husumet. Arkadaşlarımızın çok kısa bir süre içinde yakalayabileceğini düşünüyoruz. Tüm ekiplerimiz bu konuda seferber olmuş durumdadır. İnanıyorum çok kısa süreç içinde yakalanacak, adalete teslim edilecek cezasını alacaktır." dedi.

Bu olayın da istismar edilmeye, siyasallaştırılmaya çalışıldığını vurgulayan Soylu, "Bunun Türk-Kürt meselesiyle ilgili herhangi bir tarafı söz konusu değildir. Bunu bu meseleye çekmek altını çizerek söylüyorum, bu saldırı kadar tehlikelidir ve bu saldırı kadar hem kınanacak hem de alçak bir değerlendirme olarak nitelendirilecek bir anlayıştır." diye konuştu.

Yorumlar (0)
12
az bulutlu