Son Dakika
banner1

Günün özeti

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;

GÜNDEM 27.07.2022, 17:00
Günün özeti

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik;

Servis minibüsü gişelere çarptı, 1’i ağır 7 kişi yaralandı

Servis minibüsü kontrolden çıkarak Esenyurt’ta gişelere çarptı. Kazada 1’i ağır 7 kişi yaralandı.

....

TEM Otoyolu’nda oksijen tüpü yüklü kamyon alev alev yandı

TEM Otoyolu’nda oksijen tüpü yüklü kamyon alev alev yandı. Kamyonda yüklü tüplerin patlama tehlikesine karşı yol iki taraflı olarak trafiğe kapatılırken, uzun araç kuyrukları oluştu. Yangın, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu söndürüldü.

......

Soyduğu evden çıkarken ayakkabıları bile çaldı

İstanbul Zeytinburnu’nda bir binanın kapısını kartla açtıktan sonra evden hırsızlık yapan şüpheli, binadan çıkarken kapı önünde duran ayakkabıları bile çaldı. Şüphelinin binaya giriş ve çıkış anları güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

....

Covid-19 vaka sayılarında hızlı artış

Covid-19’un yeni varyantları BA4 ve BA5 diğerlerine göre çok daha bulaştırıcı. Bir Covid hastası hastalığı 19 kişiye bulaştırabiliyor. Sağlık Bakanlığının verilerine göre vaka sayısı 35 binlerde.

.....

Makas atarken görüntülendi, dakikalar sonra kaza yaptı

Maltepe’de aşırı hız yaptığı esnada makas atarak ilerleyen lüks araç sürücüsü dakikalar sonra kaza yaptı. Aracın kaza öncesi trafikte makas atarak ilerlediği anlar araç kamerasına yansıdı.

....

Ev sahibi yakaladığı hırsızı camdan sarkıttı: O anlar kamerada

Beyoğlu’nda öğlen saatlerinde girdiği bir dairede, ev sahibine yakalanan hırsız sağlam kayaya çarptı. Ev sahibi, yaşanan boğuşmanın ardından pencereden kaçmaya çalışan hırsızı ensesinden yakaladı. 15 dakika boyunca pencerede asılı kalan hırsız, olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

.....

Filipinler’de 7 büyüklüğünde deprem: 4 ölü

Filipinler’in Abra kentinde meydana gelen 7 büyüklüğündeki depremde en az 4 kişi hayatını kaybetti.

....

Hindistan’da yıldırım düştü: 20 ölü

Hindistan’ın Bihar eyaletinde yıldırım düşmesi sonucu 20 kişi hayatını kaybederken, Rajasthan eyaletinde ise Muson yağmurlarının neden olduğu sel felaketinde 4 çocuk hayatını kaybetti, ana tren istasyonu sular altında kaldı.

....

Vaaz veren piskoposun 1 milyon dolarlık mücevherleri çalındı

ABD’de gösterişli tarzıyla tanınan Piskopos Lamor Miller-Whitehead’in 1 milyon dolarlık mücevherleri, internet üzerinden canlı yayınladığı vaaz sırasında çalındı.

(İHA)

Yorumlar (0)
12
az bulutlu